Inici » Sala de premsa

Sala de premsa

En aquesta secció trobareu informació general sobre la nostra entitat. Tota aquesta informació és a la vostra disposició.
Si necessiteu ampliar la informació oficial del COEAC visiteu l’apartat d’informació institucional.

El COEAC es posa a disposició dels mitjans de comunicació

  • El COEAC està format per més de mil professionals preparats en un ampli nombre d’àmbits de coneixement, els quals tenen una repercussió real en la nostra societat.
  • Hi ha enginyeres i enginyers agrònoms experts en medi ambient, en alimentació, en genètica, en paisatgisme, en protecció d’espais naturals, en món rural, etc. Per aquest motiu el COEAC posa a disposició dels mitjans de comunicació l’experiència i el coneixement dels professionals que configuren el Col·legi.
  • Convidem a qualsevol mitjà de comunicació que busqui la col·laboració d’un expert, per enriquir la difusió social de l’actualitat, a contactar amb el COEAC. Col·laborarem amb vosaltres amb molt de gust.

Notes de premsa

Busca

Nota de premsa: Taula rodona: “La carn i l’informe de l’OMS”.

Lloc: Col·legi / Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. Passeig de Gràcia, 55, 6-6. 08007 Barcelona Dia: dijous, 5 de novembre de 2015 Hora ...

Nota de premsa: La indústria agroalimentària: un sector estratègic i la importància del coneixement de la seva gestió

El Col·legi/Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya llança un nou Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries. Un curs de prof...

Nota premsa debat sobre política agrària: “Per quin sector agroalimentari apostem a Catalunya?” (Lleida, 17 de setembre de 2015)

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya conjuntament amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya ...

COMUNICAT I CONVOCATÒRIA DE PREMSA Trobada Col·loqui d’experts mundials en temes de reg i la premsa especialitzada per analitzar temes relacionats en l’àmbit del binomi: Aigua-Producció d’Aliments, amb els condicionants del Canvi Climàtic,…

Trobada Col·loqui d’experts mundials en temes de reg i la premsa especialitzada per analitzar temes relacionats en l’àmbit del binomi: Aigua-Producció d’Aliment...

Nota premsa Jornada tècnica sobre: “BIM (Building Information Modelling) i l’evolució de l ’AUTOCAD: el nou paradigma al món de la construcció” (Lleida, 21 d’abril de 2015)

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Lleida va celebrar ahir 21 d’abril la jornada “BIM (Building Information Modelling) i l&rsq...

Les petites i mitjanes empreses agroalimentàries debaten sobre el seu futur en una Catalunya independent.

NOTA DE PREMSA La Jornada es va estructurar amb una conferència amb el títol: Perspectives de les pimes agroalimentàries en una Catalunya independent a càrrec d...

Manifest en defensa dels professionals.

Presenten una campanya de comunicació per alertar de la importància del visat col·legial Els col·legis i les associacions professionals temen un incremen...

Primera degana del Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i paritat a la Junta de Govern.

NOTA DE PREMSA Amb motiu de la renovació de càrrecs de la Junta per cessament estatutari del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Agrònoms de ...

Manifiesto en base a las conclusiones extraidas en el I Congreso Rural Smart Grids

Adhiérete al manifiesto!! Lo puedes hacer a título personal y/o en representación de la Entidad/Organización/Empresa a la que representas. MANIFIESTO Los profes...

Manifest en base a les conclusions extretes en el I Congrés Rural Smart Grids

Adhereix-te al manifest !! Ho pots fer a títol personal i/o en representació de la teva Entitat/Organització/Empresa a la qual representes. MANIFEST Les i els p...

El COEAC a Barcelona TV

Barcelona Televisión (BTV), va emetre una  entrevista realitzada al secretari, Pau Oromí, i la vocal de relacions  amb l’administració públ...

Ingeniero agrónomo, una profesión con futuro

Los ingenieros agrónomos son titulados universitarios superiores competentes en los ámbitos de la ingeniería agronómica, alimentaria, energética, paisajística y...