Inici » Sala de premsa

Sala de premsa

En aquesta secció trobareu informació general sobre la nostra entitat. Tota aquesta informació és a la vostra disposició.
Si necessiteu ampliar la informació oficial del COEAC visiteu l’apartat d’informació institucional.

El COEAC es posa a disposició dels mitjans de comunicació

  • El COEAC està format per més de mil professionals preparats en un ampli nombre d’àmbits de coneixement, els quals tenen una repercussió real en la nostra societat.
  • Hi ha enginyeres i enginyers agrònoms experts en medi ambient, en alimentació, en genètica, en paisatgisme, en protecció d’espais naturals, en món rural, etc. Per aquest motiu el COEAC posa a disposició dels mitjans de comunicació l’experiència i el coneixement dels professionals que configuren el Col·legi.
  • Convidem a qualsevol mitjà de comunicació que busqui la col·laboració d’un expert, per enriquir la difusió social de l’actualitat, a contactar amb el COEAC. Col·laborarem amb vosaltres amb molt de gust.

Notes de premsa

Acte de Presentació del llibre escolar “Catalunya Rural” a la seu del COEAC de Lleida

El passat dijous 2 de juny, es va presentar a la seu del COEAC de Lleida el llibre “Catalunya Rural”, escrit pel periodista Xavier Llopart en col·la...

El company Fran Garcia present als mitjans de comunicació parlant sobre agricultura de precisió

Fran Garcia, vocal de Barcelona i membre de la Comissió Agricultura 4.0, ha estat present aquestes setmanes de maig i juny, en diversos mitjans de comunicació, ...

Catalunya no pot perdre més superfície agrícola per a la instal·lació d’energia fotovoltaica

El manifest està signat pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), juntament amb la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), el Co...

Article de la degana Conxita Villar: “Alimentaria, la feria urbana que no existiría sin el medio rural”

El diari digital Crónica Global ha publicat el 05/04/2022 l’article de la degana Conxita Villar “Alimentaria, la feria urbana que no existiría sin el medio rura...

El Col·legi present als mitjans a través del company Ignasi Servià, en el marc del Dia Mundial de l’Aigua

El Dia Mundial de l’Aigua El Dia Mundial de l’Aigua se celebra cada 22 de març per recordar la rellevància d’aquest líquid essencial. Encara q...

“Perte Agroalimentario: nunca llueve a gusto de todos”, article del company Fernando Ortega

El diari Cinco Días publica el 22/03/2022 l’article del company Fernando Ortega “Perte Agroalimentario: nunca llueve a gusto de todos“. Articl...

“Agricultura i emissions”, article publicat a La Vanguardia, de la companya Verònica Kuchinow

“La Vanguardia”, secció “Dinero” publica l’article Agricultura i emissions, de la companya Verònica Kuchinow, presidenta de la Com...

Vols ser una agrifoodfluencer, doncs estudia enginyeria agrònoma

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència (11 de febrer 2022) la Degana del Col·legi, Conxita Villar,  ha difós l’article d&#...

CRIDA ALS ENGINYERS AGRÒNOMS PER A COL·LABORAR AMB ELS BANCS D’ALIMENTS

REPERCUSSIÓ ALS MITJANS Punt Avui (27-12-2021) Entrevista al company Frederic Gómez, president del Banc Aliments Girona, a diari digital El Punt Avui Onda Cero ...

L’Agricultura sostenible en risc davant la falta d’Enginyers Agrònoms

Nota de premsa Repercussió als mitjans Radio i Televisió       Radio i Televisió TV2. RTVE. Aquí hay trabajo 17/11/2021 CATALUNYA RÀDIO 09/11/202...

Presentació del V Congrés Nacional Enginyers Agrònoms 2022

Lleida acollirà el V Congrés Nacinal d’Enginyers Agrònoms coincidint amb la Fira de Sant Miquel de 2022 L’esdeveniment professional, amb un miler de...

El COEAC dona suport a una original campanya de defensa del món rural i presenta el seu decàleg

Nota de premsa El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) presenta el seu decàleg per aconseguir la preservació del territori Barcelona, 21 d...