Inici » COEAC » Acords amb organismes

Acords amb organismes

El COEAC signa regularment convenis de col·laboració amb entitats i organismes oficials, a través dels quals es pretén millorar el reconeixement de la professió, facilitar la contractació d’enginyers i enginyeres agrònoms. En aquesta secció trobareu les dades dels convenis actualment vigents i les condicions i característiques de cada un d’ells.

UPC Alumni

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya té signat un conveni amb la comunitat UPC alumni (exalumnes de la Universitat Politècnica de Catalunya), amb l’objectiu de gaudir de serveis vinculats amb la captació de talent i la generació de sinergies i coneixement.

https://alumni.upc.edu/ca

Acord de col·laboració amb la Direcció General del Cadastre en matèria de gestió cadastral

El conveni estableix les condicions per a l’obtenció per via telemàtica de la informació gràfica cadastral disponible a la Seu Electrònica del Cadastre que fos necessària per a l’execució dels treballs professionals dels seus col·legiats.

Aquesta és la base que es concretarà en accions que s’aniran comunicant per donar el servei tant als col·legiats com a altres interessats, com recull el conveni.

Consulta l’acord, publicat al BOE núm.172 de 20 juliol 2021

Conveni amb Forum Empresa

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya té signat un conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya.

Descomptes en cursos de formació i seminaris.

Més informació

Conveni amb la UOC

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya té signat un conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya.

Descomptes per a professionals: graus, masters, posgraus, idiomes, etc.

Més informació

Conveni amb IL3 Universitat Barcelona

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya té signat un conveni amb l’Institut de Fornmació Contínua IL3 de la Universitat de Barcelona . Descomptes en Màsters i Postgraus d’IL3

Més informació

Conveni de col·laboració amb la ICEA

Conveni de col·laboració amb l’objectiu de constituir un marc global de col·laboració entre ambdues institucions amb temes d’interès comú i en benefici dels seus respectius col·lectius de col·legiats i associats.

Més informació

 

Conveni amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya

Organitzaran activitats, seminaris o actes que puguin ser d’interès per als col·lectius als quals representen i que estiguin relacionades, principalment, amb el repte de la transformació mediambiental, energètica i alimentària.

D’altra banda, el COEAC i el CEC col·laboraran en la publicació mensual conjunta de temes d’interès professional en els quals interactuïn els àmbits agroalimentari i econòmic.

+INFO

Acord – Inscripció a activitats Comissió jubilats i prejubilats del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

Fruit de la relació que tenim amb el Col·legi/Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, des de la seva Comissió de jubilats i prejubilats, ens ofereixen la possibilitat d’inscriure’ns a les activitats que organitzen en aquesta comissió, amb les mateixes condicions econòmiques que tenen els enginyers industrials.

+ Informació del procediment i de l’aula extensió universitària (per a poder-ho visualitzar cal estar identificat  com a col·legiat/da)

 

Conveni PROFESSIONAL BS – BANC SABADELL –

Conveni de col·laboració per oferir avantatges exclusius en la contractació de productes financers. Dirigit a Col·legiats i familiars de Primer Grau.

Tota la informació a la pàgina web de Banc Sabadell.

IMPORTANT! Cal que us identifiqueu com a membre o familiar de primer grau del Col·lectiu amb N. 350082 COL. D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA.

Totes les ofertes exclusives pel COEAC aquí

https://www.agronoms.cat/serveis/avantatges-comercials/professional-bs-del-banc-sabadell/

Conveni amb la Cambra d’Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana (CEEAC)

El Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) ha signat un conveni de Col·laboració amb la Cambra d'Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana (CEEAC) amb l'objectiu d'establir col·laboracions en temes d'interès que impliquin el desenvolupament del món empresarial entre els seus col·legiats.

http://www.ceeac.cat/

Universitat de Girona, col·legis professionals de Girona, i la Cambra de Comerç de Girona

Tipus de relació: Conveni

Concepte: Compartir informació, organitzar activitats conjuntes, i promoure les activitats professionals i acadèmiques en el sí dels col•lectius que conformen les entitats.

http://www.agronoms.cat/general/la-universitat-de-girona-els-collegis-professionals-i-la-cambra-reforcen-la-seva-collaboracio/

  • 1
  • 2