Inici » COEAC » Acords amb organismes

Acords amb organismes

El COEAC signa regularment convenis de col·laboració amb entitats i organismes oficials, a través dels quals es pretén millorar el reconeixement de la professió, facilitar la contractació d’enginyers i enginyeres agrònoms. En aquesta secció trobareu les dades dels convenis actualment vigents i les condicions i característiques de cada un d’ells.

Acord – Inscripció a activitats Comissió jubilats i prejubilats del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

Fruit de la relació que tenim amb el Col·legi/Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, des de la seva Comissió de jubilats i prejubilats, ens ofereixen la possibilitat d’inscriure’ns a les activitats que organitzen en aquesta comissió, amb les mateixes condicions econòmiques que tenen els enginyers industrials.

+ Informació del procediment i de l’aula extensió universitària (per a poder-ho visualitzar cal estar identificat  com a col·legiat/da)

 

Conveni PROFESSIONAL BS – BANC SABADELL –

Conveni de col·laboració per oferir avantatges exclusius en la contractació de productes financers. Dirigit a Col·legiats i familiars de Primer Grau.

Tota la informació a la pàgina web de Banc Sabadell.

IMPORTANT! Cal que us identifiqueu com a membre o familiar de primer grau del Col·lectiu amb N. 350082 COL. D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA.

Totes les ofertes exclusives pel COEAC aquí

https://www.agronoms.cat/serveis/avantatges-comercials/professional-bs-del-banc-sabadell/

Conveni amb la Cambra d’Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana (CEEAC)

El Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) ha signat un conveni de Col·laboració amb la Cambra d'Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana (CEEAC) amb l'objectiu d'establir col·laboracions en temes d'interès que impliquin el desenvolupament del món empresarial entre els seus col·legiats.

http://www.ceeac.cat/

Universitat de Girona, col·legis professionals de Girona, i la Cambra de Comerç de Girona

Tipus de relació: Conveni

Concepte: Compartir informació, organitzar activitats conjuntes, i promoure les activitats professionals i acadèmiques en el sí dels col•lectius que conformen les entitats.

http://www.agronoms.cat/general/la-universitat-de-girona-els-collegis-professionals-i-la-cambra-reforcen-la-seva-collaboracio/

El DAAM i quatre Col·legis d’Enginyers relacionats amb el sector agrari i forestal signen un conveni de col·laboració

Tipus de relació: Conveni

Concepte: L’objecte del conveni és la col·laboració per dotar de contingut, revisar i actualitzar l’apartat anomenat “Suport a la Indústria Agroalimentària” a la web Ruralcat. (www.ruralcat.net ).

Aquesta eina es crea per recolzar i fomentar l’activitat industrial agroalimentària catalana, facilitant informació, assessorant el sector i donant resposta a les consultes sorgides.

http://www.ruralcat.net/web/guest/alimencat/suport-agroindustria/

Fira Agrària de Sant Miquel (Lleida)

Tipus de relació: Conveni

Concepte: Participació en el Premi al Llibre Agrari.

http://www.firadelleida.com

DAR

Tipus de relació: Conveni

Concepte: Col·laboració amb el Centre de Formació i Estudis Agrorurals “Mas Sedo” a Reus.

http://www.gencat.net/darp

Associació Antics Alumnes de la Universitat de Lleida

Tipus de relació: Conveni

Concepte: Col·laboració  en qüestions d’interès comú i en benefici d’ambdós col·lectius de col·legiats i associats. Beneficis en inscripcions a les distintes entitats i col·laboració en organització d’activitas i formació.

https://alumni.udl.cat/alumni/

Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona

Tipus de relació: Conveni

Concepte: El Col·legi forma part del Patronat  de l’EPS, per tal de fomentar les relacions entre Universitat i diferents sectors socio-econòmics.

http://eps.udg.edu/patronat