Inici » SERVEIS » Accés a e-Col·legi

Accés a e-Col·legi

Per a poder accedir a les teves dades col·legials, clicla sobre aquest botó:

Si és la primera vegada que accedeixes, consulta la Guia d’accés a l’àrea privada.

Què trobaràs a l’àrea privada del Col·legi?

La meva fitxa

A l’apartat “La meva fitxa” es troben les teves dades personales, acadèmiques, professional, de gestió col·legial, bancàries i registres de sol·licituds a la plataforma. Si has modificat el teu domicili, telèfon o correu electrònic; si vols actualitzar el compte bancari o vols canviar qualsevol altra informació de caràcter personal, acadèmic o professional, és convenient que actualitzis les teves dades en la teva fitxa del Col·legi.

A més, pots escollir si vols que els teus companys i companyes o persones externes al Col·legi coneguin la teva activitat professional i puguin contactar amb tu.

Treballs

Aquí pots gestionar els teus treballs, publicar expedients, consultar les fases dels expedients i gestionar els llibres d’ordres i incidències.

Factures

Una de les principals novetats d’aquesta plataforma, és que podràs tenir un repositori de factures.

Certificats

A l’apartat “Certificats” pots sol·licitar els certificats que acreditin la teva col·legiació, el pagament de la quota col·legial o qualsevol diploma o certificat de formació que haguis realitzat. A més, els podràs tenir registrats a la plataforma per descarregar-los quan et convingui.

Informació 347

Consulta la informació sobre les operacions subjectes a IVA, que en el seu conjunt, per cada una d’elles, hagin superat la xifra de 3005.06 €, IVA inclòs durant l’any que correspon (Model 347).

Directori de col·legiats/des

En el directori de col·legiats/des pots trobar les dades dels enginyers i enginyeres agrònomes que a través  de la seva fitxa col·legial, han decidit publicar les seves dades professionals. Per a que les teves dades apareguin en aquest apartat, i els teus companys i companyes puguin contactar amb tu, només has d’editar la teva fitxa col·legial emplenant el quadre de color salmó que trobaràs a “Dades professionals” de la teva fitxa.

Documentació

En aquest apartat pots consultar documentació relacionada amb la teva activitat professional i col·legial. Està en constant actualització, tens a disposició documentació sobre competències professionals, documentació tècnica i notes interpretatives, impresos de visat, memòries anuals del Col·legi i Associació, plantilles de signatures i normativa col·legial, entre altres.