Inici » Esdeveniments » Formació » L’aigua al sector agroalimentari. Un input limitat i vital d’obligada gestió eficient

L’aigua al sector agroalimentari. Un input limitat i vital d’obligada gestió eficient

Inici 13/03/2024

L’aigua al sector agroalimentari. Un input limitat i vital d’obligada gestió eficient

 

AQUESTA JORNADA HA SIGUT POSPOSADA

 

 

 

  • Data pendent 
  • Lloc: Instal·lacions Parc Agrobiotech. Lleida

Programa

Programa en format PDF

9:00 h. Recepció i esmorzar

9:30 h. Benvinguda
Sr. Miquel Arán, Gerent del Parc Agrobiotech Lleida
Sr. Eduard Herrero, Director d’Enginyeria de ACO IBERIA

9:40 h Nou model de gestió de l’aigua al sector agroalimentari
Sr. Ignasi Servià, Enginyer Agrònom. Assessor i consultor en gestió de l’aigua i regadius

10:05 h Vertical farming: la gestió de l’aigua a les noves formes de cultiu
Sr. Alejandro Rueda Gómez, Director Financer de GROOTS

10:30 h La gestió sostenible de l’aigua nou concepte de producció porcina
Sr. Joan Sanmartin, Fundador i CEO de OPP Group

10:55 h Solucions pel tractament d´aigues residuals en el sector agroalimentari
Sr. Albert Gustems, Enginyer Tècnic ACO Iberia

11:20 h Pausa cafè – Networking

11:50 h La gestió de l’aigua a la indústria agroalimentària
Sr. Jordi Duch, Director Industrial NOEL ALIMENTÀRIA

12:15 h Agrotech i Foodtech, una nova visió que aporta valor a la gestió de l’aigua
Sra. Sònia Hurtado, Cofundadora i CEO de POSEIDONA

12:40 h La gestió de les dades també és gestió de l’aigua. IA eina de present i futur
Sr. Ulises Cortés, Catedràtic de la UPC. Coordinador del Màster en Intel·ligència Artificial de la UPC.
Coordinador Científic IA en el Barcelona Supercomputing Center

13:00 h Conclusions de la Jornada
Sr. Xavier Ticó, Gestor de Projectes del Parc Agrobiotech Lleida i vicepresident de la Comissió d’Economia
Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Sr. Fernando Ortega, President de la Comissió de Indústries Agroalimentàries del Col·legi Enginyers
Agrònoms de Catalunya
Sr. Albert Gustems, Enginyer Tècnic ACO Iberia
13:15 h Clausura
Sr. Joan Godia, Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat de
Catalunya

13:30 h Fi de la Jornada

Inscripcions

INSCRICIONS

Share This Post

Torna a Formació