Inici » Esdeveniments » Formació » Visita tècnica a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA La Ràpita a Les Terres de l’Ebre

Visita tècnica a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA La Ràpita a Les Terres de l’Ebre

Inici 03/05/2024

Activitat organitzada per la Comissió d’Agrosèniors i dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC.

Presentació

Ens dirigirem a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA situades a La Ràpita, a les Terres de l’Ebre, amb el propòsit de conèixer de ben a prop els espais on es duen a terme les investigacions i processos relacionats amb el programa d’Aqüicultura.

Aquest programa té l’objectiu principal d’investigar sobre espècies aquàtiques noves i ben establertes per millorar la seva qualitat, domesticació, nutrició, productivitat i sostenibilitat en l’àmbit comercial, així com per a la innovació i el desenvolupament de nous mètodes biotecnològics.

En aquesta sortida ens acompanyarà en Ricard Carbó i Bacaicoa, Responsable dels centres de l’IRTA a Les Terres de l’Ebre.

Programa

  • 10:45h – Punt de trobada.
  • 11:00h – Inici de la visita
  • 13:00h – Fi de la visita
  • 13:00h – Dinar

Després és previst un dinar a un restaurant de la zona amb un preu aproximat de 20€. 

Inscripcions

Per inscriure’t a la visita i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs més avall, abans del dilluns 29 d’abril de 2024.

  • Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
  • En cas de que t’hagis inscrit i no puguis assistir, caldria que ens ho comuniquessis el més aviat possible.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció visita

Dades personals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació