Inici » Esdeveniments » Agenda » Congressos » 3r Congrés BIT de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

3r Congrés BIT de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

Inici 30/03/2024

3r Congrés BIT de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

El COEAC és una entitat que dona suport/col.labora amb el congrés

L’aigua i els paisatges resilients, els temes centrals de la tercera edició del Congrés BIT de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

  • Dates: Els dies 20 i 21 de març
  • Lloc: Edifici El Sucre, Plaça 1 d’Octubre, 08500 Vic

El Congrés BIT el principal punt de trobada de les empreses, empreses emergents i centres de recerca que lideren el futur de la bioeconomia catalana per transformar el sector primari i agroindustrial.

L’aigua és el tema central d’aquesta edició. La necessitat d’adaptar-se a escenaris amb menor disponibilitat d’aigua i de gestionar l’aigua disponible amb corresponsabilitat seran el marc d’un debat on es presentaran bones pràctiques en l’ús de l’aigua en l’agricultura, la ramaderia i la indústria agroalimentària, i exemples de regeneració i reutilització de l’aigua i de valorització de productes i subproductes derivats del seu tractament. Com a novetat, enguany el BIT es completarà amb visites per conèixer sobre el terreny alguns d’aquests casos.

Els paisatges agroforestals resilients seran els protagonistes del segon dia del Congrés. Els paisatges evolucionen empesos per l’encreuament de factors econòmics, socials i ambientals. El BIT presentarà una primera part de ponències sobre les mirades actuals sobre el paisatge, el seu pes com a cadena de valor de la bioeconomia i el foment de la seva resiliència. En la segona part, seuran en una mateixa taula diferents agents implicats per debatre sobre els reptes i els consensos necessaris per avançar cap a aquesta resiliència.

Programa

Consulta el programa aquí

Inscripcions

Per a inscripcions aquí

Share This Post

Torna a Formació