Inici » Àgora » Oberta la convocatòria al II Premi Talgo a l’Excel·lència Professional de la Dona a l’Enginyeria
General

Oberta la convocatòria al II Premi Talgo a l’Excel·lència Professional de la Dona a l’Enginyeria

Oberta la convocatòria al II Premi Talgo a l’Excel·lència Professional de la Dona a l’Enginyeria

A causa de les circumstàncies actuals, s’amplia el termini per a la presentació de candidatures de la 2a Edició del Premi a l’Excel·lència de la Dona a l’Enginyeria fins al dia 31 de maig de l’any 2020

Talgo ha llançat la convocatòria de la segona edició del “Premi TALGO a l’Excel·lència Professional de la Dona a l’Enginyeria”, un guardó que busca premiar aquelles enginyeres que fomenten, a través de la seva carrera professional, que cada vegada més dones estudiïn i es decantin per les professions STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

El premi està dirigit a aquelles dones de referència que, per la seva trajectòria universitària i professional, hagin aconseguit grans èxits i / o reconeixements en l’àmbit de l’enginyeria en empreses, institucions o organitzacions públiques o privades.

Dotació

Aquest guardó, dotat amb 25.000 euros, té com a objectiu últim superar els estereotips de gènere sobre aquesta professió i impulsar la rellevància professional de la dona, tant en la indústria com en la universitat, reconeixent així la seva excel·lència i dedicació.

El president de Talgo, Carlos Palau Oriol, ha dit: “El nombre de dones que es decanten per les carreres tècniques segueix sent molt inferior a el nombre d’homes. Hem creat aquest Premi per donar visibilitat a les grans professionals que tenim en el camp de l’enginyeria al nostre país i per promoure en les futures generacions d’enginyeres l’interès per aquesta professió com a mitjà per contribuir a el desenvolupament de la societat. ”

Termi de presentació

Les participants tindran fins al 31 de maig de 2020 fins les 21: 00h CET per presentar les seves candidatures a través del formulari digital de la pàgina web de l’Premi: www.ingenieraexcelente.com

Més informació

Compartir