Inici » Àgora » Entrega de premis a la V Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental a la UdL

Entrega de premis a la V Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental a la UdL

Entrega de premis a la V Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental a la UdL

El Col·legi col·labora un any més a la V Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental i participa a l’entrega de premis als alumnes que han destacat

Aquest any la Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental, organitzada per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), ha tengut rècord de participació, amb 97 alumnes de 15 centres educatius de les comarques ponentines. El Col·legi ja fa anys que participa en aquest acte que pretén promoure els alumnes interessats en la matèria, i reconéixer la seva vocació en l’àmbit de l’agroalimentació i el medi ambient.
Dels alumnes participants, 44 van fer la prova de Biologia, 22 la de Tecnologia Industrial i 31 la de Ciències de la Terra. Els primers i segons millor classificats i els centres dels que provenen van rebre gratificacions econòmiques i llibres relacionats en la matèria. A més, els guanyadors van rebre un viatje a Madrid per participar el dia 15 de juny a la fase final estatal de la Olimpíada, del qual l’alumne millor classificat en aquesta fase obtindrà, si hi està interessat, el primer any de curs gratuït en algun dels graus que s’imparteixen a ETSEA.
Els guanyadors i guanyadores de la prova aquest any van ser:
  • Ester Gil (1r) i Martina Badia (2a) en la prova de Biologia;
  • Júlia Nerín (1r) i Neus Lúcia (2a) en la prova de Ciències de la Terra i Medi Ambient;
  • Andreu Villaró (1r) i Arnau Farré (2n) en la prova de Tecnologia Industrial.

Ens plau donar l’enhorabona als premiats/des i als participants, garantim el futur de l’alimentació amb la vocació dels futurs professionals!

Alumnes premiats i organitzadors, Font: UdL

MÉS INFORMACIÓ

Notícia reconeixement Olímpiades Batxillerat 2019 – UdL

Notícia record participació V Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental – UdL

Share This Post