Inici » Àgora » El COEAC premia el talent de les noves generacions d’enginyers agrònoms amb el IV Premi al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica de la UdL

El COEAC premia el talent de les noves generacions d’enginyers agrònoms amb el IV Premi al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica de la UdL

El COEAC premia el talent de les noves generacions d’enginyers agrònoms amb el IV Premi al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica de la UdL
NOTA DE PREMSA

L’IRTA patrocina econòmicament aquest premi en el marc de la col·laboració entre ambdues institucions per promoure i divulgar el desenvolupament tecnològic

Barcelona, 25 de maig de 2021.- El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha convocat la IV edició del Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Agronòmica, un guardó que vol reconèixer el talent i l’esforç dels nous enginyers agrònoms, així com impulsar el seu creixement professional. El premi va dirigit als estudiants del Màster interuniversitari en Enginyeria Agronòmica (MENAG) de la Universitat de Lleida.

El premi consta d’una dotació econòmica de 2.500€, a més d’un any de col·legiació gratuïta per a tots els participants. Un any més, està patrocinat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, en el marc de l’acord de col·laboració entre el Col·legi i l’IRTA per reforçar la transferència tecnològica en el sector agroalimentari.

Els estudiants que vulguin presentar el seu Treball Final de Màster podran fer-ho fins el 24 d’octubre de 2021, però hauran d’haver entregat i defensat el seu projecte prèviament i hauran d’estar col·legiats o haver iniciat els tràmits de col·legiació. El Màster, habilitant des del Pla Bolonya, es l´únic a Catalunya que permet exercir la professió d’enginyer agrònoms i col·legiar-se al COEAC.

El jurat, format per la Junta de Govern del Col·legi i per membres designats per l’IRTA, serà qui esculli el millor Treball Final de Màster, fent un reconeixement a la seva excel·lència i estimulant la seva vocació pels estudis vinculats a l’enginyeria agronòmica.

Per Conxita Villar, degana del COEAC, “és un plaer convocar un any més aquest premi, que obre les portes a que els estudiants d’enginyeria agronòmica puguin formar part del col·legi i obtenir un reconeixement pel seu esforç durant tot l’any. Volem ser un impuls per al seu creixement professional”. En quant al patrocini econòmic de l’IRTA, Villar ha afegit que “continuem treballant amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries per fomentar l’enginyeria agronòmica com a professió”. Aquest any, ambdues institucions han sumat a aquest compromís nous acords per continuar treballant plegades en benefici de tots els col·legiats i col·legiades.

Més informació i bases del concurs aquí.

Sobre el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

El COEAC és una corporació de dret públic que té com a objectiu representar, ordenar i defensar la professió i tots els interessos professionals dels enginyers agrònoms. Està present a l’actualitat a tot el territori català, i integrat l’òrgan representatiu i coordinador superior dels col·legis d’enginyers agrònoms en l’àmbit estatal.

Share This Post