Inici » Àgora » Jornada tècnica en línia: “Criteris de selecció de paviments continus en indústria agroalimentària”

Jornada tècnica en línia: “Criteris de selecció de paviments continus en indústria agroalimentària”

Jornada tècnica en línia: “Criteris de selecció de paviments continus en indústria agroalimentària”

Jornada tècnica en línia: “Criteris de selecció de paviments continus en indústria agroalimentària”

El dimecres dia 13 de desembre va tenir lloc la Jornada tècnica en format telemàtic organitzada conjuntament entre el COEAC i MAPEI, a càrrec del ponent Joan Lleal, responsable de promoció de la Prescripció Mapei Espanya.

En aquesta ocasió, i tenint en compte que la sessió era en col·laboració amb el COEAC, es va tractar sobre tot el cas particular de la indústria agroalimentària, en la qual cal que els paviments compleixin uns requisits mínims molt exigents. Per tant, en aquesta jornada tècnica vam poder analitzar de ben a prop els diferents tipus de paviments agroalimentaris, així com els criteris bàsics a tenir en compte a l’hora de triar el paviment adequat per a una indústria agroalimentària.

A continuació pots accedir al vídeo de la jornada:

Documentació relacionada

 

Share This Post