Inici » Esdeveniments » Formació » VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social

VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social

Inici 18/06/2020

VI Cicle Formatiu de Responsabilitat Social

Taller online

Organitza: Consell de Relacions Laborals. Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya

Presentació

La situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 està suposant un repte global i un punt d’inflexió sense precedents a la història  recent. Però també, un seguit d’oportunitats i aprenentatges com el que ens ofereix la formació en línia.

Per aquest motiu, la sisena edició del Cicle Formatiu de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals continua impulsant el coneixement de dues noves iniciatives de gestió com son el B-Corp i el Pacte Mundial de les Nacions Unides.

També, s’aprofundirà en les novetats que implica la normativa sobre informació no financera i importància de promoure cultures empresarials ètiques on, el compliance, sigui una peça fonamental d’aquest engranatge.

Aquesta cita anual del coneixement és un espai d’intercanvi i d’aliances entre els i les professionals que impulsen entorns més responsables a Catalunya. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) hi seran més presents que mai per encarar la crisi actual i avançar conjuntament cap a una societat justa, igualitària i solidària.

Programa

Pots consultar el programa aquí

Metodologia

Per connectar-s’hi i un altre per registrar-se prèviament a la plataforma d’avaluació d’impacte B, a fi de combinar teoria i pràctica. L’idioma vehicular del taller serà el català.

Persones destinatàries

Personal responsable i tècnic d’empreses i entitats que estigui interessat a aprofundir i millorar el coneixement en eines i mecanismes per
impulsar la responsabilitat social i la sostenibilitat a les seves organitzacions.

Certificat: l’alumnat que assisteixi a tot el taller en línia
rebrà un certificat de participació.

Més informació i inscripcions

La inscripció  és gratuïta i es pot formalitzar al web del Consell de Relacions Laborals. L’admissió al taller es confirmarà per correu electrònic.

Per a més informació i inscripcions clica aquí

Compartir

Torna a Formació