Inici » Esdeveniments » Formació » Tallers Territorials de l’Agenda Rural

Tallers Territorials de l’Agenda Rural

Inici 12/07/2021

Obertes les inscripcions als tallers territorials de l’Agenda Rural de Catalunya que es realitzaran del 12 al 20 de juliol

La Comissió Interdepartamental sobre el Despoblament Rural, coordinada per la Secretaria d’Agenda Rural, va encarregar l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya per tal que, mitjançant un espai de debat, s’analitzin els reptes del món rural i s’identifiquin actuacions que abastin els diferents àmbits de treball.

Objectiu de l’Agenda Rural de Catalunya

L’objectiu és disposar d’una Agenda Rural de Catalunya, compartida amb els actors implicats en el desenvolupament rural i sostenible, incidint en la priorització de polítiques i accions per a la ruralitat en el marc del nou període de programació Europea, de la Política Agrària Comuna i de Desenvolupament Rural 2021-2027 i les polítiques de Desenvolupament Econòmic i Local.

Aquest encàrrec es va fer a una comissió redactora formada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).

Un cop acabat el període d’aportacions inicial a l’Agenda Rural de Catalunya que es va desenvolupar entre els mesos de febrer i març d’aquest any va començar la fase de participació que està activa actualment i que consta de tallers temàtics i de tallers territorials.

La participació temàtica de l’Agenda Rural de Catalunya es va acabar el 2 de juliol amb el darrer taller dedicat a la Innovació i dinamització social i econòmica i per aquest motiu, s’obren les inscripcions als tallers territorials que es desenvoluparan a tot el territori català entre el 12 i el 20 de juliol.

Destinataris

Tothom qui vulgui, ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials, podrà participar als diferents tallers, que seran presencials. Tots els tallers estaran dinamitzats i treballaran la visió col·lectiva i de futur de cada territori.

Dates dels tallers territorials que s’organitzaran per vegueries:

  • Dilluns 12 de juliol: a La Seu d’Urgell (de 17 a 20 hores), les Borges Blanques (de 18 a 21 hores), la Secuita (de 18 a 21 hores).
  • Dimarts 13 de juliol: La Pobla de Segur (de 17 a 20 hores), La Fatarella (de 18 a 21 hores), Caldes de Montbui (de 17 a 20 hores), Calaf (de 18 a 21 hores).
  • Dimecres 14 de juliol: Blancafort (de 18 a 21 hores).
  • Dijous 15 de juliol: Balaguer (de 17 a 20 hores), El Perelló (de 18 a 21 hores), Barcelona (de 17 a 20 hores), Prats de Lluçanés (de 18 a 21 hores).
  • Divendres 16 de juliol: Besalú (de 16 a 19 hores).
  • Dilluns 19 de juliol: Sant Joan de les Abadesses (de 16 a 19 hores).
  • Dimarts 20 de juliol: Sant Sadurní d’Anoia (de 17 a 20 hores).

Inscripció

La data límit per inscriure-s’hi són 4 dies abans de cada taller, i el límit de places és de 70.

Es poden fer les inscripcions a l’enllaç:  www.agendaruralcat.cat

Informació relacionada. Infografies i Videos generals per a la participació de l’Agenda Rural

Share This Post

Torna a Formació