Inici » Esdeveniments » Formació » La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera

La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera

Inici 10/01/2024

La gestió de l’aigua en empreses agroalimentàries en un context d’emergència per sequera

Jornada tècnica PATT, en línia

Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) . I Catalana Water Partnership (CWP)

Data: Dimecres, 10 de gener de 2024

Horari: De 10 a 12h (online)

Presentació

En el context actual d’emergència climàtica, accentuat el darrer any amb una sequera sense precedents, es fa urgent la necessitat d’adoptar mesures des de tots els sectors de la societat per estalviar aigua. Empreses del sector agroalimentari, no alienes a la situació, ja han començat a adoptar mesures per tal de mitigar la seva petjada hídrica.

L’objectiu d’aquesta jornada és oferir informació actualitzada de la situació actual, exposar varis casos d’èxit en
l’aplicació de diferents tecnologies orientades a aconseguir una gestió més eficient de l’aigua en empreses agroalimentàries i fomentar la reflexió de les empreses del sector.

Programa

Programa en format PDF

10.00 h Presentació de la jornada
Joan Gòdia. Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.

10.15 h Gestió de l’aigua en el sector agroalimentari en un context d’emergència hídrica
Xavier Amores. Director del CWP.

10.45 h Presentació de casos d’èxit
– ABM. Narcís Pi.
– Centre Tecnològic Beta. Sergio Ponsá.
– Eurecat. Xavier Martinez.
– CIM Aigua. Mireia Bigas.
– Derypol. Albert Sanmartin.
– Kurita. Laura Zuazu.

11.45 h Torn obert de preguntes

12:00 h Cloenda de la jornada
Joan Gòdia. Director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.

Inscripcions

Inscripcions a través de RuralCat

Més informació

Subdirecció general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries. A/e: sdgiqa.daam@gencat.cat

 

Share This Post

Torna a Formació