Inici » Esdeveniments » Formació » Cicle de jornades: Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 2: ”L’aigua, recurs escàs multidemanat”

Cicle de jornades: Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 2: ”L’aigua, recurs escàs multidemanat”

Inici 12/05/2021

Cicle de jornades EN DIRECTE (on line) Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 2: ”L’aigua, recurs escàs multidemanat”

Organtza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres

Jornada virtual

Hora: 18h.

Programa

Benvinguda i Presentació:

  • Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències:

“La regulació legal de l’aigua”

  • Sr. Carles Gabernet Foix, cap de la Gerència de Promoció de Regadius i Concentració  Parcel·lària  d’Infraestructures.cat

“La gestió de l’aigua a Catalunya”

  • Sr. Lluis Ridao i Martín, director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

“Nous reptes en els regadius”

  • Sra. Dolores Pascual Vallés, presidenta de la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)

Experiències:

“Impacte socio-econòmic de la modernització del Canal d’Urgell”

  • Sr. Antoni Pané Ripoll, gerent de Cooperativa d’Ivars

“Present i futur del Segarra-Garrigues”

  • Sr. Miquel Galvarriato Serra, president executiu d’Aigües Segarra Garrigues, S.A. (ASG)

“Nou sistema de reg eficient en fruiters”

  • Sr. Francesc Raset Busquets, tècnic a Girona Fruits

Modera:

Sra. Anna Pallí Güell, coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)

Inscripcions

Per a inscripcions aquí

Compartir

Torna a Formació