Inici » Esdeveniments » Formació » 1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Lleida

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Lleida

Inici 29/09/2022
  • Dates: 29 i 30 de setembre de 2022
  • Lloc: Palau de Congressos La Llotja de Lleida

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022)

El Congrés BIT 2022 està organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i Fira Lleida.

El Congrés BIT és el primer esdeveniment professional que impulsa solucions per generar noves oportunitats i facilitar el creixement i el desenvolupament dels projectes en bioeconomia. Un punt de trobada de les empreses, start-ups i centres de recerca que lideren el futur de la bioeconomia catalana.

La primera edició va tenir lloc els dies 6 i 7 d’abril a Vic, en el marc del Mercat del Ram. I la segona edició se celebrarà a Lleida el 29 i el 30 de setembre. Les entrades per assistir al congrés estaran disponibles ben aviat i es podran adquirir a la web congresbit.cat.

El Congrés BIT 2022 neix amb la finalitat d’impulsar la transformació del sector primari promovent la incorporació d’estratègies empresarials i innovacions tecnològiques que permetin una producció d’aliments i bioproductes més eficient, saludable i respectuosa envers el medi ambient. El congrés coincideix amb un dels esdeveniments de referència del sector agrari català, la Fira de Sant Miquel de Lleida, d’especialització agrícola.

Documentació relacionada

Share This Post

Torna a Formació