Formació

Cursos

Llistar per categoria

Juliol de 2017 - Mostrant 3 events disponibles en "Altres Jornades"

 • Workshop sobre Bioinformàtica per a Enginyers. (Barcelona, 11 de juliol de 2017)

  Altres Jornades

   Workshop sobre Bioinformàtica per a Enginyers. (Barcelona, 11 de juliol de 2017)

  Dimarts, 11 juliol 2017

  Lloc: COEIC - Via Laietana, 37 2n.

  L'11 de juliol el COEIC acollirà un workshop gratuït organitzat per l’Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i el COEINF, en representació d'Enginyers de Catalunya (*), amb l'objectiu d'informar totes aquelles persones amb inquietuds sobre la bioinformàtica i propiciar l'interès en vers aquesta disciplina des de l'àmbit de l'enginyeria. També s'informarà sobre detalls de la formació planificada per al proper mes de setembre.

  La sessió s'iniciarà amb la intervenció d'Ana Ripoll presidenta de L’ Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i d'Eduard Martín Degà del Col·legi d'Enginyers en Informàtica de Catalunya. Tot seguit Ivan Erill (UMBC) presentarà el contingut i ponents de la formació Bioinformatics Bootcamp for Engineers un curs de dos dies de durada, programat per als dies 18 i 19 de setembre que té per objectiu donar a conèixer els conceptes més significatius i trencar les barreres percebudes per als enginyers per entrar en el camp de la bioinformàtica.

  Tot seguit la xerrada “Bioinformatica, quant de bio i quant d'informàtica”, a càrrec de David Torrents (Barcelona Supercomputing Center), professor que en el bootcamp de setembre desenvoluparà el tema "Bioinformatics approaches to cancer and therapy"

   

  Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

   

  PROGRAMA:

  • Salutacions institucionals
  • Presentació Bioinformatics Bootcamp for Engineers
  • Xerrada divulgativa
  • Networking

  Organitzar per: Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i COEINF en representació d'Enginyers de Catalunya(*).

  (*) Enginyers de Catalunya: és un grup de treball que aglutina entitats que representen a professionals de diversos àmbits de l'enginyeria a Catalunya: Enginyers Industrials, Camins, Agrònoms, Telecomunicacions i Informàtics.

   

 • L’Observatori de l’Enginyeria celebra la primera edició (Cornellà Llobregat, 6 juliol 2017)

  Altres Jornades

   L’Observatori de l’Enginyeria celebra la primera edició (Cornellà Llobregat, 6 juliol 2017)

  Dijous, 6 de juliol del 2017

  Ubicació: Museu Aigües. Carretera de Sant Boi, 4-6. 08940, Cornellà de Llobregat

  • És una iniciativa impulsada pels col·legis i associacions d'enginyeria catalans per conèixer la situació del sector al nostre territori.
  • L'estudi se sustenta en una ambiciosa enquesta a 1.000 enginyers i 500 empreses.

  El pròxim dijous dia 6 de juliol, de 12 a 14 h, tindrà lloc la presentació de l'Observatori de l'Enginyeria, un estudi sobre la situació de l'enginyeria a Catalunya que celebra la seva primera edició. El projecte ha estat impulsat pels Enginyers Industrials de Catalunya, amb la col·laboració del conjunt de col·legis professionals i associacions d'enginyers catalanes, l'Agència de Qualitat Universitària, la Càtedra d'Estadística, i empreses representatives dels sectors industrials i tecnològics.

  És un estudi inèdit a Catalunya i a Espanya, basat en una ambiciosa enquesta sobre 1.000 enginyers i 500 empreses i que recull la situació actual de l'enginyeria, tant des del punt de vista de la presència dels enginyers, com des dels reptes empresarials que hi estan relacionats. Aquest tipus de projecte sí que es duu a terme en el nostre entorn geogràfic més proper: França, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia ja fa dècades que recullen aquesta realitat i analitzen com va evolucionant.

  L'objectiu de l'Observatori de l'Enginyeria va més enllà de la lectura del present i pretén identificar quins són els reptes i necessitats en els pròxims deu anys. L'Observatori de l'Enginyeria neix amb vocació de continuïtat. Comença amb els resultats d'aquestes dues enquestes, però amb la previsió de repetir-les cada tres anys. Alhora, l'estudi continua amb un programa de reflexions i estudis complementaris que es desenvoluparan en el curs 2017-18 i els successius.

 • Sessió informativa sobre la proposta de Llei d'espais agraris (Barcelona, 11 juliol 2017)

  Altres Jornades

   Sessió informativa sobre la proposta de Llei d'espais agraris (Barcelona, 11 juliol 2017)

  Dimarts, 11 juliol 2017

  Organitza: Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya (CETAFC)

  Lloc: Seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya (C. dels Enamorats, 62 - 64, baixos. 08013, Barcelona).

  Inscripcions: La sessió és oberta i gratuïta, però, es necessari inscriure's. Clicleu aquí per inscriure-us.

Pujar


© 2017 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32