Inici » Àgora » Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (desembre de 2023)

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (desembre de 2023)

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (desembre de 2023)

El passat dimarts 19 de desembre va tenir lloc, en format telemàtic (via Zoom), la Junta/Assemblea General dels Enginyers Agrònoms de Catalunya.

La degana, Conxita Villar,  va donar la benvinguda en nom del Col·legi i va cedir la paraula al secretari, Arturo Sánchez, que va ser qui va obrir i conduir l’acte.

Després de l’aprovació de les actes anteriors i la lectura de les altes i baixes, la degana Conxita Villar va donar compte de les actuacions dutes a terme pel Col·legi durant el darrer semestre estructurades en els quatre eixos de treball: les relacions, tan intercol·legials com extracol·legials, les activitats i serveis, la promoció i les juntes i reunions de treball, destacant entre d’altres la celebració del 70è aniversari del COEAC, les diferents relacions institucionals, així com la feina duta a terme pels membres de les diverses comissions del Col·legi.

A continuació, es van aprovar per unanimitat, la proposta del Reglament de Funcionament de les Comissions del COEAC així com el nomenament de col·legiat d’honor al company Jaume Porta Casanellas, a títol pòstum. Seguidament, la tresorera Paquita Escoi va presentar el pressupost per a l’exercici 2024 que va quedar aprovat per unanimitat.

Finalment, va tenir lloc el torn obert de paraules, en el qual els assistents van poder plantejar els seus dubtes i suggeriments que van ser atesos pels membres de la Junta de Govern. Per acabar, la degana Conxita Villar va cloure l’acte agraint un cop més l’assistència i la participació de totes les persones presents a la sessió.

 

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra assistència. Us desitgem unes bones festes i una molt bona entrada al nou any!

Documentació relacionada

   

Share This Post