Inici » Àgora » Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyer/a agrònom/a?

Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyer/a agrònom/a?

Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyer/a agrònom/a?

El Màster en Enginyeria Agrònomica és l’únic que t’habilita per a exercir com enginyer o enginyera agrònoma

L’actual Màster en Enginyeria Agronòmica és hereu de l’antiga carrera d’Enginyer Agrònom que fou creada a Espanya al 1855, sent doncs una titulació universitària que té una llarga tradició professional i acceptació social al territori i a tot el món, sent considerats aquests professionals com un element clau per a la millora de la competitivitat del sector agroalimentari.

Aquest Màster és l’únic que habilita oficialment per a l’exercici de la professió d’Enginyer Agrònom; aquesta titulació està regulada per la normativa Ordre CIN/325/2009.

Al següent vídeo, el company Estanislau Fons, fa un resum del que implica la professió d’enginyer/a agrònom/a i estudiar el Màster:

Coneixes el nou format interuniversitari?

Des del curs 2019-20 s’ofereix a la Universitat de Lleida com a nou Màster Oficial i Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica, conjuntament entre la Universitat de Lleida (coordinadora), la Universitat de Girona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili.

La docència és impartida per professors i investigadors de reconegut prestigi de les 4 universitats participants i per diversos professionals invitats provinents d’altres centres de recerca, de l’administració pública i de diverses empreses i entitats sectorials.

En el següent vídeo, pots trobar la sessió informativa sobre el desenvolupament, el programa i algunes peculiaritats dels companys Jordi Voltas i Daniel Babot, coordinadors del Màster.

Posa’t en contacte amb la secretaria tècnica del Col·legi per a resoldre qualsevol dubte sobre els estudis o l’activitat dels professionals de l’enginyeria agronòmica, en aquest enllaç trobaràs les dades de contacte.

Informació relacionada

Share This Post