Inici » Àgora » S’amplien els terminis de presentació declaració anual dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats

S’amplien els terminis de presentació declaració anual dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats

S’amplien els terminis de presentació declaració anual dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats

S’amplien els terminis de presentació de la declaració anual de gestió de dejeccions ramaderes i altres fertilitzants nitrogenats i de la declaració anual per l’aplicació del mètode del balanç de nitrogen, i es modifica l’annex 2 del Decret 153/2019, de 3 de juliol, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes i d’aprovació del programa d’actuació a les zones vulnerables en relació amb la contaminació per nitrats que procedeixen de fonts agràries.

En aquesta Ordre s’estableix:

  • L’ampliació del termini de presentació de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN) fins al 20 de gener de l’any següent al període que es declara.
  • L’ampliació del termini de presentació de la declaració anual per l’aplicació del mètode del balanç de nitrogen en granja (BNG) fins al 15 de gener de l’any següent al període que es declara.
  • La modificació de l’article 4.b de l’annex 2.2 del Decret 153/2019, que fa referència a les característiques constructives de les noves basses d’emmagatzematge de productes líquids o semi líquids.

Documentació relacionada

Share This Post