Inici » Àgora » Renovem l’Assegurança de Responsabilitat Civil per al 2022-2023 amb les mateixes condicions

Renovem l’Assegurança de Responsabilitat Civil per al 2022-2023 amb les mateixes condicions

Renovem l’Assegurança de Responsabilitat Civil per al 2022-2023 amb les mateixes condicions

Gràcies al saber fer dels enginyers/es agrònoms/es ho hem tornat a aconseguir!

Hem negociat la renovació de la nostra assegurança amb les mateixes condicions econòmiques. La força de la negociació és possible gràcies a la unió dels nou Col·legis d’Enginyers Agrònoms que compartim aquesta pòlissa.

Continuem amb els avantatges més adequats per a l’assegurament de la nostra responsabilitat civil professional, i la més àmplia i adaptada a les necessitats concretes de la nostra professió.

A partir del dia 1 d’abril de 2022 ens posem en marxa amb la mateixa Companyia d’Assegurances Mapfre mitjançat la corredoria d’assegurances Howden Iberia.

RECORDATORI: com en l’anterior anualitat, segueix sent necessària la comunicació al Col·legi dels treballs de Tramitació d’Expedients i Ajudes PAC per a la cobertura de l’assegurança.

AVÍS IMPORTANT

Tots aquells Col·legiats/des que tingueu contractada una ampliació i no vulgueu realitzar cap canvi, tindreu la vostra cobertura automàticament renovada.

Tots aquells Col·legiats/des que tingueu contractada una ampliació i vulgueu realitzar qualsevol modificació, heu de remetre complimentat el Butlletí d’Adhesió corresponent a la direcció de correu electrònic: agronoms@agronoms.cat

                                                    

En cas d’haver rebut una reclamació o tenir coneixement d’algun fet que pugui donar lloc a una reclamació, comunica-ho al Col·legi immediatament i et posarem en contacte amb l’equip especialista de Howden perquè t’assessorin i t’indiquin els passos a seguir.

Recorda la importància de mantenir l’assegurança en vigor, doncs l’important per tenir cobertura és tenir condició d’assegurat en el moment de rebre la reclamació.

>> Consulta tota la informació sobre la cobertura de Responsabilitat Civil Professional

Share This Post