Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita Tècnica a la depuradora de Lleida

Visita Tècnica a la depuradora de Lleida

27 de maig de 2022 // 09:00 - 11:45

  • Dia: divendres 27 de maig 2022
  • Horari: 9:00h – 11:45h
  • Lloc: Depuradora de Lleida (Camí Sot de Fontanet, 29, Lleida)
  • Organitza: Comissió de l’Aigua del COEAC

En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, els companys i companyes de la Comissió de l’Aigua han organitzat una visita tècnica a la Depuradora de Lleida, oberta també a la resta de col·legiades i col·legiats.

* L’horari ha estat escollit, amb previsió de bon temps, per evitar les hores de més calor.

Programa

9:00h – Arribada al punt de trobada (EDAR Lleida. Camí Sot de Fontanet, 29 – 25197 Lleida)

9:15h – Presentació

9:45h – Visita a les instal·lacions (es preveu una durada de 2 hores)

Inscripcions i places

Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades. Hi ha un total de 15 places, que s’assignaran per ordre d’inscripció.

Per inscriure-t’hi, emplena el formulari que trobaràs a continuació.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Col·legiades/Col·legiats

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments