Inici » Esdeveniments » Agenda » SEMINARI PRÀCTIC: ANÀLISI SENSORIAL DE PRODUCTES CURATS. CATA DE PERNIL (Lleida, 4 maig)

SEMINARI PRÀCTIC: ANÀLISI SENSORIAL DE PRODUCTES CURATS. CATA DE PERNIL (Lleida, 4 maig)

4 de maig de 2017 // 00:00 - 23:59

Organitza: Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles

Lloc: COETAC. Passeig de Ronda 170 altell – 25008 Lleida

Data: Dijous, 4 de maig 2017

Horari: A les 19.30h.

Per poder apreciar i verificar la qualitat de qualsevol tipus de pernil, tenim que realitzar una cata, d'aquesta manera podem verificar la qualitat del pernil de forma segura. Al realitzar la cata tenim que tindre en compte quatre aspectes: la vista ( aspecte visual ), el tacte ( textura ), l'olfacte ( aromes ), i el gust del pernil. En aquesta cata, tastarem cinc tipus de pernil: Duroc, Salamanca, DO Teruel, Ibèric de d'engreix, Ibèric de Glà.

Preu: El preu de l'activitat és de 15 euros.

Per a més informació i inscripcions: Al telèfon 973.24.32.39, al correu electrònic lleida@agricoles.org o ompliu el formulari que trobareu al següent enllaç

Caldrà que especifiqueu que sou col·legiats del COEAC per a preu de col·legiat

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments