Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General d’Enginyers Agrònoms 17 de juny a Lleida

Junta General d’Enginyers Agrònoms 17 de juny a Lleida

17 de juny de 2023 // 11:30 - 16:30

PRESENTACIÓ

Enguany coincideixen dos aniversaris assenyalats per al nostre col·lectiu: els 70 anys del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i els 50 anys de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària (ETSEAFIV) de la Universitat de Lleida, en la qual s’han format la majoria de companyes i companys.

Per commemorar aquests dos aniversaris, la Junta de Govern ha considerat adient organitzar la Junta General de juny d’aquest 2023 a la mateixa Escola, amb el següent programa d’activitats:

PROGRAMA

 • 11:30h     Rebuda de col·legiats, col·legiades i acompanyants
     • Cafè i pastes
 • 11:45h     Acompanyants: Activitat – Chessbotic
     • (Es tracta d’un Escape Room per a totes les edats en el qual, a través dels escacs, la robòtica i el joc, podeu passar-ho bé, mitjançant proves d’habilitat que trauran el millor de l’equip de manera divertida. No cal tenir coneixements d’escacs ni de robòtica).
 • 12:00h     Col·legiats i col·legiades: Reunió Junta/Assemblea General 
 • 13:00h     Acte commemoratiu
     • Acte de reconeixement a col·legiats que han estat directors de l’Escola de Lleida
     • Presentació de la campanya de commemoració dels 70 anys del Col·legi
 • 14:00h     Dinar a peu dret (porxo al davant de la cafeteria de l’ETSEAFIV)

Es prega que, per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, mitjançant el formulari que trobaràs més avall i no més tard del dilluns 12 de juny.

* Aquest esdeveniment és per a col·legiats, col·legiades i les seves respectives famílies.

T’hi esperem!

DOCUMENTACIÓ

Reserves

Tipus d'entradas Places
Col·legiats i col·legiades
Acompanyants Adults
Infants (fins a 12 anys)

Dades personals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments