Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs en línia: Eines col·laboratives (comunicació, videoconferència i gestió documental)

Curs en línia: Eines col·laboratives (comunicació, videoconferència i gestió documental)

1 d'abril de 2020 - 30 de juny de 2020 // 00:00

Idioma del curs: CASTELLÀ

Coneix les utilitats disponibles en línea per millorar la gestió de la comunicació en equips de treball

El Col·legi vol oferir aquest curs en línea gratuït a totes i tots els col·legiats que necessiteu o desitgeu millorar l’eficiència en la comunicació, sigui a distància o no, en grups col·laboratius de treball.  El company, Agustí Jardí, que es dedica a donar suport a empreses per digitalitzar-se i millorar-ne la productivitat per mitjà de noves tecnologies, explicarà alguns coneixements essencials d’aquestes eines de col·laboració en línia que podran ser integrats en els vostres fluxes de treball.

Aquesta formació resulta d’utilitat ara que estem en una situació excepcional on molts i moltes hem de treballar des de casa. No obstant això, la integració d’aquests softwares en el dia a dia suposa una millora en la gestió de la comunicació i la informació dins dels diferents entorns de treball.

A més, els 9 vídeos d’ explicatius tenen una durada total d’unes 3 hores que podràs gestionar com millor et convingui, a través de la plataforma de formació dels Col·legis d’Enginyers Agrònoms:

DESTINATARIS

Persones col·legiades interessats en optimitzar l’eficiència de la comunicació fora i dins de l’empresa mitjançant eines digitals que permeten canalitzar, dirigir i gestionar el dia a dia de sistemes de treball.

OBJECTIUS

 • Dotar dels coneixements essencials en eines que faciliten la gestió de la comunicació en equips de col·laboratius.
 • Donar a conèixer sistemes perquè les persones que estiguin, treballant a distància o no, estiguin millor integrades en els seus fluxos de treball.
 • Mostrar la funcionalitat d’algunes utilitats de comunicació que a dia d’avui tenim al nostre abast, per saber en què es basen, què és el millor d’elles i com es poden utilitzar i integrar en el dia a dia de la nostra feina.
 • Adquirir els coneixements essencials d’aquells sistemes que permeten compartir i gestionar arxius de projectes o de treballs.

CONTINGUTS

 • C00 – Presentació
 • C01 – Millorar la comunicació
 • C02 – Eines de comunicació
 • C03 – Slack
 • C04 – Teams-Planner
 • C05 – Hangouts Xat Google
 • C06 – Trello
 • C07 – Gestió d’Arxius
 • C08 – Videoconferències

METODOLOGIA

A través de 8 vídeos consecutius el professor farà un repàs de les funcionalitats dels diferents programaris de gestió comunicativa.

PROFESSORAT

Eng. Agrònom, soci fundador de APOGEA consultors, Agustí Jardí Margalef

PREU

Gratuït

INSCRIPCIONS

Idioma del curs: CASTELLÀ

A continuació trobareu un formulari que haureu d’emplenar amb les vostres dades per tal de donar-vos d’alta a la plataforma Formación Agrónomos per tenir accés als continguts del curs.

Un cop s’hagi tramitat la inscripció, rebreu un correu amb les credencials per poder accedir al curs.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció curs / Inscripción curso

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Compartir

Torna a tots els esdeveniments