Inici » Esdeveniments » Agenda » Activitats COEAC » Calçotada 2024 i activitat Orien-tast

Calçotada 2024 i activitat Orien-tast

20 d'abril de 2024 // 10:30 - 14:00

  • Dia: dissabte 20 d’abril de 2024
  • Organitza: Comissió d’Activitats de Tarragona del COEAC. Dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC i acompanyants.

Presentació

Reprenem la tradicional calçotada organitzada pels companys i companyes de la Comissió d’Activitats de Tarragona, amb molta il·lusió i moltes ganes de retrobar-nos. En aquesta ocasió, abans de la calçotada, durem a terme una activitat enoturística en grup. Ens submergirem en una experiència de senderisme mentre cerquem i degustem una selecció de vins.

Ens trobarem a la Plaça de Rodonyà (davant de l’Ajuntament) i ens dirigirem tots plegats cap al lloc on s’iniciarà l’activitat. Es tracta d’una ruta circular, d’uns 3 km de distància i apta per a tothom, famílies amb nens incloses (sense cotxet). Començarà al Castell de Rodonyà i acabarà al celler Estol Verd. Abans de començar a fer la ruta, ens explicaran l’activitat Orien-tast i, en acabar, és previst una visita al celler.

 

Programa

Menú calçotada adults

  • Calçots, cuits amb redoltes, amb salsa (Calçot I.G.P. Calçit de Valls amb redoltes)
  • Graellada de carns a la brasa, amb botifarra, botifarró negre, cansalada i carn de xai
  • Carxofes a la brasa, fesols del ganxet i patates al caliu
  • All i oli
  • Postres a escollir (més avall al forumulari)

PREU: 29€ (*) per persona (IVA inclòs)

(*) Preu subvencionat pel COEAC

Menú infantil

Consulta el menú infantil aquí.

PREU: 17€ per persona (IVA inclòs)

Pagament

El pagament es realitzarà per domiciliació bancària, al número de compte on es cobra la quota col·legial.

Inscripcions

Confirmació d’assistència al formulari de més avall.

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, i no més tard del dimecres 17 d’abril de 2024.

Les places són limitades, i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Reserves

Tipus d'entradas Preu Places
Visita adults 15,00€
Visita infants (4-17 anys) 0,00€
Dinar adults (*) Subvencionat pel COEAC 29,00€
Dinar infants (fins a 10 anys) 17,00€

Dades personals

Transferència bancària al número de compte ES41 2100 3054 60 2500045971 de "La Caixa"

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments