Consta de tres seminaris en línia amb experts, tres sessions de debat virtual, sessions autogestionades i la possibilitat de participar a través d’un qüestionar...
1. Per què es presenta ara l’Estratègia «de la granja a la taula»? La crisi del coronavirus ha posat en relleu la importància d’un sistema alimentar...
El document fa una radiografia actual i proposa mesures per professionalitzar el sector hortícola i dotar-lo d’una millor perspectiva econòmica i de futur. Es t...
El Pla és un full de ruta per a un sector estratègic de país que vol construir un sistema alimentari sostenible, segur, resilient, saludable i d’accés universal...
Solcs d’arada El nen ressegueix amb el dit els solcs de l’arada sobre el baf a la finestra, dibuixant-ne les línies. Fa fred, mai no havia fet tant de fre...
Aquesta Guia, que es troba publicada al web de l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, es centra en els tractaments dins l’explotació r...
Aquest primer número de la col·lecció Alimentació i comunicació, se centra en els interessos i hàbits informatius de la població en matèria d’alimentació....
La Red Europea de Desarrollo Rural (ENRD) ha convocat els premis Rural Inspiration Awards 2021, amb l’objectiu de visibilitzar i difondre projectes benefi...
Coincidint amb el Dia Mundial del Sòl, l’ICGC va publicar el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya. Grans canvis 2009-2018, en col·laboració amb el Depart...
El Col·legi va organitzar en col·laboració amb el DARP, una jornada sobre les PECT per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya La delegació del Col...
Hem reconegut la trajectòria de Pep Salas en matèria de transició energètica i sostenibilitat amb el premi “Gent per Canviar el Món” El passat 27 de novembre, v...
Com cada any, els professionals de l’enginyeria agronòmica ens reunim per a comentar l’actualitat del col·lectiu i fer entrega dels premis i distinc...