Inici » Àgora » Webinars AQPE on s’explica el que has de fer per certificar-te com a Professional Engineer.
General

Webinars AQPE on s’explica el que has de fer per certificar-te com a Professional Engineer.

Webinars AQPE on s’explica el que has de fer per certificar-te com a Professional Engineer.

AQPE WEBINAR: FORMA PART DELS PROFESSIONAL ENGINEERS!

Francesc González, director de l’AQPE i referent en l’àmbit del desenvolupament professional d’equips d’enginyeria, explica en directe tot el que has de fer per acreditar la teva experiència professional i començar a formar part de la comunitat dels Enginyers professionals.

Per als que no heu pogut assistir als webinars que es van realitzar, o els que vàreu participar i voleu recordar el que es va explicar, aquí teniu la retransmissió dels webinars on s’explica el que has de fer per a certificar-te com a Professional Engineer.

 

Webinar  del 19/10/2017.

Webinar  del 28/11/2017.

 

Per què ser un MVE (Most Valuable Engineer)?

  1. Perquè augmentaràs el teu valor com a enginyer.
  2. Obtindràs certificats que acrediten la teva trajectòria professional amb els quals podràs gestionar la teva carrera com a enginyer.
  3. Perquè la Fundació Privada Agency for Qualification of Professional Engineers, reconeguda internacionalment, acreditarà la teva capacitat d’actuació com a enginyer.
  4. Perquè facilitaràs l’accés a tota la documentació dels teus projectes d’enginyeria i experiències professionals amb un enllaç personalitzat que agilitzarà les gestions administratives per a la presentació en nous possibles contractes.
  5. Perquè seràs reconeixible per entitats locals, nacionals i internacionals.
  6. Seràs més visible i podràs aconseguir noves responsabilitats en projectes d’enginyeria.

Compartir