Inici » Àgora » Signatura de conveni entre el COEAC i l’ICAEN

Signatura de conveni entre el COEAC i l’ICAEN

Signatura de conveni entre el COEAC i l’ICAEN

El degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), Josep Maria Rofes i la La directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Maite Masià, van signar el 14 de desembre 2011 un conveni per a la col·laboració de les dues entitats en matèria de promoció i difusió de l’estalvi i l’eficiència energètica i de les energies renovables.

El principal objectiu és la identificació d’accions conjuntes que responguin als objectius d’ambdues entitats.

(+) Informació

 

El degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), Josep Maria Rofes i la La directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Maite Masià, van signar el 14 de desembre de 2011 un conveni per a la col·laboració de les dues entitats en matèria de promoció i difusió de l’estalvi i l’eficiència energètica i de les energies renovables.

El principal objectiu és la identificació d’accions conjuntes que responguin als objectius d’ambdues entitats.

Fruit de l’acord, el COEAC i l’ICAEN:

  • Organitzaran conjuntament un congrés científic sobre les ‘Xarxes elèctriques intel·ligents en el món rural’, que es té previst organitzar a mitjans del 2012.
  • També es fomentarà la participació dels enginyers agrònoms col·legiats en les activitats de sensibilització que organitza l’ICAEN.
  • El conveni també preveu que el COEAC funcioni com a eina de difusió de les diferents activitats i convocatòries d’ajuts que promogui l’ICAEN cap als seus col·legiats.

Share This Post