Inici » Àgora » SEGONA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

SEGONA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

SEGONA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

El cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible està organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya a través de la Comissió d’Economia Agroalimentària i de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, IRTA, ICEA i la col·laboració de CAJAMAR Caja Rural, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i INNO4AGRO.

2A JORNADA: “TECNOLOGIA PER UNA AGRICULTURA MÉS EFICIENT I MÉS SOSTENIBLE”

El passat 24 de maig es va celebrar la segona d’aquestes jornades, sota el títol “Tecnologia per una agricultura més eficient i més sostenible”.

La presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya Ana García va donar la benvinguda a les persones assistents i va presentar a la companya enginyera agrònoma Anna Pallí, que va ser l’encarregada de presentar la jornada i d’anar introduint els diferents ponentsi moderant tota la sessió.

Pallí va explicar que, amb aquestes jornades, es vol “contribuir a alimentar un debat que sigui productiu i crític”, i també va afirmar que “la tecnologia i el coneixement seran imprescindibles per poder fer les coses com mai s’han fet abans”.

Les ponències de la sessió van ser molt interessants. Primer va ser el torn d’Antoni Diaz, director general d’AGBAR Agricultura, seguidament va intervenir Teresa Capell, catedràtica del Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la Universitat de Lleida – Agrotecnio Center, i a continuació va parlar Joan Ramon Mallart, director associat d’IBM Consulting.

Després van explicar les seves experiències Pablo Moragues, director general d’agricultura a Borges International Group; Mariàngela Mestre, responsable d’Assegurament de la Qualitat i Recerca d’Agromillora Group, i el company enginyer agrònom Miquel Aran Mayoral, gerent del Parc Científic i Tecnológic Agrolimentari de Lleida.

Seguidament, es va passar al torn de preguntes, en el qual les persones assistents van poder traslladar els seus dubtes als diferents ponents, i aquests van respondre molt agraïts per l’interès de tothom.

Finalment, García va tancar la sessió donant les gràcies a tots els ponents de la sessió i recordant que la propera sessió del cicle serà el 21 de juny, sota el títol “Tecnologia per la sostenibilitat de la ramaderia, l’agricultura i la pesca”.

          

Share This Post