Inici » Àgora » RECULL DE BASES REGULADORES I CONVOCATORIES. PLA DE RECUPERACIÓ PER AL SECTOR AGROALIMENTARI I PESQUER. NEXTGENERATION EU
General

RECULL DE BASES REGULADORES I CONVOCATORIES. PLA DE RECUPERACIÓ PER AL SECTOR AGROALIMENTARI I PESQUER. NEXTGENERATION EU

RECULL DE BASES REGULADORES I CONVOCATORIES. PLA DE RECUPERACIÓ PER AL SECTOR AGROALIMENTARI I PESQUER. NEXTGENERATION EU

Us deixem enllaços on trobareu informació general:

web de consulta del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Fons Europeus

Oficina Next Generation EU d’ACCIÓ

Així  mateix, us deixem un recull de Bases Reguladores i Convocatories adreçades al sector agroalimentari:

Recull de Bases Reguladores i Convocatòries adreçades al sector agroalimentari:

27-11-2021 Subvencions corresponents a la línia d’ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització, la línia d’ajudes per al suport de l’activitat comercial en zones rurals i la línia d’ajudes per a l’enfortiment de l’activitat comercial en zones turístiques, en el marc del pla de recuperació, transformació i resiliència (tramitació d’urgència de les convocatòria)

19-11-2021 Subvencions públiques, destinades al finançament del “programa investigo”, de contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives de recerca i innovació, en el marc del pla de recuperació, transformació i resiliència (Bases reguladores)

17-11-2021 Ajudes a les comunitats autònomes i a les ciutats de ceuta i melilla per a l’execució de diverses accions de reforç de la connectivitat en polígons industrials i centres logístics, en el marc del pla de recuperació, transformació i resiliència (bases reguladores)

04-11-2021 Subvencions destinades a inversions en matèria de bioseguretat per a la millora o construcció de centres de neteja i desinfecció de vehicles de transport per carretera de bestiar, així com per a inversions en bioseguretat en vivers, escomeses per determinats productors de materials vegetals de reproducció, en el marc del pla de recuperació, transformació i resiliència (bases reguladores i convocatòria)

04-11-2021 Ajudes destinades a l’execució de projectes d’inversió dins del pla d’impuls de la sostenibilitat i competitivitat de l’agricultura i la ramaderia (III) en el marc del pla de recuperació, transformació i resiliència (Bases reguladores i convocatòria).

18-05-2021 Resum del Pla de Recuperació per al sector agroalimentari i pesquer. NextGeneration EU

Share This Post