Inici » Àgora » Publicació del llibre: “Els secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies” del company Pep Escudero
General / Publicacions

Publicació del llibre: “Els secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies” del company Pep Escudero

Publicació del llibre: “Els secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies” del company Pep Escudero

Presentació del llibre

La presentació oficial es fa en streaming divendres,  6 de novembre, a les  19h dins actes de la Festa de la Ratafia de Sta Coloma de  Farners.

Al desembre 2020, presencialment, a la Llibreria Ona de Barcelona (pendent de concretar)

Títol llibre

Els secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies

Autor

Pep Escudero, Enginyer Agrònom

Descripció

En aquest llibre hi trobaràs tota la informació per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients –com l’aiguardent, les herbes i les espècies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l’aigua–, les proporcions i les fases de la seva elaboració.

És una guia detallada per a l’elaboració de la ratafia. Amb consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla les fórmules per a calcular la proporció de l’aigua, el sucre i el xarop en la maceració.

El llibre també tracta sobre l’origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites.

Edició

Farell Editors

Col·lecció: Cultura Popular, 16

ISBN: 978-84-17116-28-6  |  112 p. i 8 a color   |  14,5 x 23 cm

Preu

Import: 17 €

Més informació i venda llibre

https://farelleditors.cat/producte/els-secrets-de-la-ratafia-ingredients-elaboracio-i-ratafies/

Compartir