Inici » Àgora » Primera participació del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Agrònoms al Fòrum Industrial de la Universitat de Girona

Primera participació del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Agrònoms al Fòrum Industrial de la Universitat de Girona

Primera participació del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Agrònoms al Fòrum Industrial de la Universitat de Girona

La Universitat de Girona és una de les Universitats que imparteix el Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica

Des del 2019 el Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG) que habilita per a l’exercici de la nostra professió s’imparteix en col·laboració de quatre universitats catalanes, una d’elles la Universitat de Girona. Per això, aquest any se’ns ha convidat a participar en el Fòrum Industrial que organitza cada any l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, una trobada entre entitats i estudiants per a donar a conèixer ofertes de feina i altres aspectes del mercat laboral.

Aquest any, el Fòrum ha tingut lloc el dia 29 d’abril en format virtual. Per primera vegada, el Col·legi i l’Associació hi ha participat per mitjà d’un stand informatiu al qual s’ha habilitat un xat a disposició dels estudiants connectats. A més, hem participat a la Jornada d’Orientació Laboral de l’àmbit agroalimentari juntament amb altres empreses punteres del sector i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals.

La secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz ha realitzat una presentació on ha parlat sobre les tasques del perfil professional dels enginyers i enginyeres agrònoms, així com, del Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica i dels valors i serveis que aporta pertànyer al Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya com són: la col·lectivitat, el suport a l’exercici de la professió,  el foment de l’ocupació, l’assessorament fiscal i laboral, etc. A més, s’han explicat els beneficis de la certificació Professional Engineer de l’AQPE.

Per últim, s’ha explicat la opció dels estudiants de poder començar a formar part gratuïtament a través de la preassociació  i als professionals de titulacions afins de gaudir dels avantatges de pertànyer al col·lectiu a través de l’Associació de l’Enginyeria Agronòmica.

 

 

 

Enllaços relacionats

Share This Post