Inici » Àgora » Oferta de places estades pràctiques 2n. quatrimestre 2009-2010. (Per a empreses)

Oferta de places estades pràctiques 2n. quatrimestre 2009-2010. (Per a empreses)

Oferta de places estades pràctiques  2n. quatrimestre 2009-2010. (Per a empreses)

Us informem de l’oferta de places d’estades de pràctiques a desenvolupar durant el segon quadrimestre del curs 2009/10 a la plataforma web de les Estades en l’Entorn Laboral: http://eps.udg.edu/eel.

+INFORMACIÓ

Us informem de l’oferta de places d’estades de pràctiques a desenvolupar durant el segon quadrimestre del curs 2009/10 a la plataforma web de les Estades en l’Entorn Laboral: http://eps.udg.edu/eel.

Els informem d’alguns dels aspectes més rellevants referents a la cronologia de les Estades en l’Entorn Laboral:

Durada. La estades de pràctiques tindran una durada que anirà entre les 220 i les 600 hores, i que caldrà especificar en l’oferta.
Convocatòries. Es mantenen les 3 convocatòries de places (es a dir els 3 períodes d’oferta i assignació de places) durant el curs: primer quadrimestre (setembre-octubre), segon quadrimestre (gener-febrer) i estiu (maig-juny).
Data inici/fi. Hi haurà 3 períodes d’inici de les pràctiques coincidint amb l’assignació de places de cada convocatòria. La data de finalització de l’estada podrà ser qualsevol fins al final del curs acadèmic (10/9/2010).

Primer quadrimestre
Oferta i selecció de candidats:setembre i octubre
Realització (termini màxim): octubre – setembre

Segon quadrimestre
Oferta i selecció de candidats:gener i febrer
Realització (termini màxim): març – setembre

Estiu
Oferta i selecció de candidats: maig i juny
Realització (termini màxim): juliol – setembre

Dedicació. Les dates inicial i final de les pràctiques i la durada s’hauran d’ajustar al següent criteri: la dedicació màxima orientativa serà de 20 hores/setmanals durant el curs i de 40 hores/setmanals durant l’estiu.
La plataforma web és a la seva disposició per donar-se d’alta com a usuaris (a la secció “Alta Empreses”). Complimentada l’alta i si hi estan interessats, podran també fer oferta/es per acollir estudiants en pràctiques dins el model Estades en l’Entorn Laboral. Els recordem que les ofertes de places de pràctiques d’aquesta convocatòria es podran fer des d’ara fins a final de febrer. També els volem remarcar que, per tal d’aconseguir el màxim nombre de candidatures, és important fer les ofertes el més aviat possible.

Per accedir, com a empresa, als serveis de la plataforma web cal disposar d’un nom d’usuari i d’una clau d’accés. La primera vegada que s’hi accedeix cal donar-se d’alta complimentant un formulari electrònic amb informació sobre l’empresa, en particular caldrà indicar un nom d’usuari, una clau d’accés i una adreça electrònica de contacte. Un cop feta la sol·licitud d’alta com a usuari, es rebrà un correu electrònic (a l’adreça indicada a la sol·licitud) de confirmació i d’activació del compte d’usuari. Un cop complimentat aquest tràmit ja es podrà accedir als serveis de l’Àrea Empreses.

Share This Post