Inici » Àgora » Convocats els premis RuralApps 2021
General

Convocats els premis RuralApps 2021

Convocats els premis RuralApps 2021

Ruralapps impulsa el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. Aquest premi distingeix les empreses que han desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural.

Tipus de premi

S’estableixen dos tipus de premi:

El premi per a les dues modalitats està destinat a les empreses amb seu social a Catalunya que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.

També pot optar al premi qualsevol persona candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d’Agricultura, orientades tant a la ciutadania com als/a les professionals dels sectors.

Àmbits d’actuació

  • Agricultura i ramaderia.
  • Pesca i aqüicultura.
  • Gestió forestal i medi natural.
  • Indústria agroalimentària i alimentació.
  • Formació, transferència, assessorament i innovació en l’àmbit agroalimentari i rural.
  • Desenvolupament rural.

Modalitats

Hi ha dues modalitats del premi cadascuna de les quals dotada amb 3.000 euros.

Les modalitats són:

Ruralapps-ciutadania

Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.

Ruralapps-professional del sector

Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals del sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l’eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d’empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la comercialització.

Dotació

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

Termini presentació sol·licituds

Termini per presentar la sol·licitud: del 10 de febrer al 15 d’abril 2021, inclosos.

Documentació relacionada

Més informació

Web DARP

Share This Post