Inici » Àgora » Convocats els premis RuralApps 2020 malgrat la crisi del Covid-19
General

Convocats els premis RuralApps 2020 malgrat la crisi del Covid-19

Convocats els premis RuralApps 2020 malgrat la crisi del Covid-19

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya treballa des de l’inici de l’emergència sanitària per a donar continuïtat a totes les actuacions de suport al sector agrari, agroalimentari, forestal, pesquer, i del medi rural. I és per això que ha convocat la setena edició del premi Ruralapps, com publica, avui, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC)

A través del Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

Tipus de premi

S’estableixen dos tipus de premi:

  • Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer
  • Ruralapps-ciutadania  solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació sobre l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.

Dotació

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

En la passada edició, l’aplicació guanyadora va ser GEPT (Gestió Emergències des del Punt de Trànsit) en la modalitat de Ruralapps ciutadania, i la finalista l’app Shop app d’Agrofresc. En la modalitat de Ruralapps professional Agricolum va ser la guanyadora i BrunApp la finalista.

Termini presentació sol·licituds

El termini de presentació de candidatures és de dos mesos a comptar des del 22 de juny  fins el  21 d’agost (inclòs).

Els premis i les nominacions concedides es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: RuralCat

Documentació relacionada

Més informació

– Consulta la guia RURALAPPS 2020 i mira el vídeo resum AQUÍ
– Contacta amb el servei d’innovació Agroalimentària del DARP: premis_innovacio.agricultura@gencat.cat
– Contacta amb Eurecat (Unitat d’Esdeveniments Institucionals i de Negoci): events@eurecat.org 

Compartir