Inici » Àgora » Oberta la convocatòria dels premis Ruralapps 2019
General

Oberta la convocatòria dels premis Ruralapps 2019

Oberta la convocatòria dels premis Ruralapps 2019

VI edició del Premi Ruralapps del DARP

Una vegada més el DARP organitza un certàmen per premiar la utilitat de les aplicacions mòbils dins el sector agroalimentari i rural. Es distingirà als desenvolupadors de dues de les millors aplicacions que millorin l’eficiència en les explotacions agràries, alimentàries i rurals.

El premi estableix dues modalitats:

  • Ruralapps-Ciutadania, per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania.
  • Ruralapps-Professional, per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun. El termini de presentació de sol·licituds és de dos mesos, que finalitza el proper 17 de juny.

Els premis i les nominacions concedides es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.

A la passada edició les candidatures guanyadores van ser Myhealthwatcher, una app que interpreta les etiquetes dels productes d’alimentació envasats en funció del perfil personal de salut de l’usuari, i Waatic, un sistema per a l’aplicació intel·ligent de productes fitosanitaris i traçabilitat en cultius especials. I les finalistes van ser l’app Bas de Màgia, de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, una aplicació que permet el coneixement d’un entorn rural, com és la Vall d’en Bas, d’una manera integral i des de múltiples vessants, i VP-SUIS, una aplicació pensada per donar suport a la gestió de les explotacions porcines.

Font: RuralCat

Compartir