Inici » Àgora » CALL4PAPERS DEL BIG DATA CONGRESS 2018. La Nova data límit és divendres 8 de juny
General

CALL4PAPERS DEL BIG DATA CONGRESS 2018. La Nova data límit és divendres 8 de juny

CALL4PAPERS DEL BIG DATA CONGRESS 2018. La Nova data límit és divendres 8 de juny

CALL FOR PAPERS 2018

VOLS SER PONENT DEL BIG DATA CONGRESS 2018?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA CALL4PAPERS

El Big Data Congress és el congrés de referència sobre l’anàlisi i l’explotació de grans volums de dades que se celebrarà els dies 24 i 25 d’octubre a Barcelona.

El congrés comptarà amb experts de nivell nacional i internacional que mostraran les tendències, reptes, novetats i casos d’èxit innovadors en l’àmbit del Big Data. És el punt de trobada entre professionals i empreses i un espai catalitzador de noves oportunitats de negoci en un entorn de generació de coneixement.

El Call for papers està adreçat a empreses i start-ups, centres de recerca i universitats, consorcis (públics i privats) i organitzacions públiques i privades que hagin desenvolupat tecnologies o solucions “Big Data” amb un alt caràcter innovador i hagin demostrat un alt impacte en el negoci, les organitzacions o la societat.

Si tens alguna consulta sobre aquesta convocatòria, pots enviar un correu a events@eurecat.org. Molta sort a tots els participants!

PRESENTA ARA LA TEVA CANDIDATURA!

OMPLE EL FORMULARI

 

QUINES TEMÀTIQUES BUSQUEN?

BIG DATA APPLICATIONS WITH BUSINESS IMPACT

Com pot ajudar el Big Data a les empreses per ser més competitives? Quines són les solucions més innovadores que el mercat està incorporant? Cerquem projectes i casos d’èxit originals que demostrin el valor que ha suposat per a les empreses la incorporació de tècniques que permetin una gestió més intel·ligent de les seves dades.

 

PROCÉS DE SELECCIÓ DE CANDIDATURES:

PRESENTA ARA LA TEVA CANDIDATURA! DATA LÍMIT: 8 DE JUNY

El període per presentar candidatures finalitzarà el divendres dia 8 de juny de 2018 a les 12:00h del migdia.

REVISIÓ DE LES CANDIDATURES

Un comitè d’experts revisarà totes les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més a les temàtiques del congrés, anteposant la innovació, la novetat i el grau d’impacte en l’economia de les dades.

CONFIRMACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Durant el mes de juliol de 2018 comunicarem quines candidatures han estat seleccionades per participar en el congrés.

 

Més informació

Compartir