Inici » Àgora » Guia de la infraestructura verda municipal

Guia de la infraestructura verda municipal

Guia de la infraestructura verda municipal

Guía de la Infraestructura Verde Municipal

El degà del Colegio de Ingenieros Agrónomos de Galicia el sr. Pedro Calaza Martínez, ha dirigit i redactat una “Guía de la Infraestructura Verde Municipal”. Aquesta guia tracta de donar unes directrius que ajudin als tècnics municipals a l’hora de planificar la gestió de la infraestructura verda municipal.

A la Guia fa referència a les diverses fases de desenvolupament de l’estratègia i gestió, tan en espais urbans com periurbans. Dóna a conèixer les pautes per tal d’assolir un territori més sostenible i resilient, enfocant-se en els serveis ecosistèmics i els benificis que ofereix el medi natural. Per tant, explica aspectes a tenir en compte desde l’escala territorial (plans d’ordenació) fins a una més concreta. També es refereix a sistemes de finançament, la part legal vinculada a aquests espais a nivell municipal i per últim també parla de la zona verda periurbana, fent esment a la minimització de riscos als espais urbano-forestals.

Es tracta d’un document tècnic molt útil per als agents que es dediquin a dissenyar i implantar estratègies de gestió de la infraestructura verda municipal. Trobaràs la Guia al següent enllaç:

 Document Guia Infraestructura Verde Municipal

Share This Post