Inici » Àgora » EN MEMÒRIA DE JORDI GUIX

EN MEMÒRIA DE JORDI GUIX

EN MEMÒRIA DE JORDI GUIX

Avui és un dia trist per a tots els enginyers de Catalunya: ens ha deixat en Jordi Guix, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials. En Jordi, per sobre de tot, ha estat un gran amic, i la seva pèrdua per a mi és la d'un bon amic que trobaré a faltar, com també el trobaran a faltar molts dels meus companys que també van tenir la sort de conèixer-lo. En Jordi ha deixat petjada en tots els que hem caminat durant uns anys al seu costat. Actiu, emprenedor i resolutiu, amb una enorme visió de futur, no ha estat una persona indiferent per ningú que l'hagi conegut.

Més enllà dels sentiments personals, crec que els enginyers de les diferents disciplines de Catalunya avui hem perdut un referent, perquè en Jordi Guix tenia un somni: que tots els enginyers ens uníssim per sumar, per fer un col·lectiu fort amb veu i presència al nostre país. Ara en aquests moments de tristesa i dol veig que el seu somni pot esvanir-se, i això seria doblement trist per a tots els enginyers.

En Jordi sabia que junts farem més i ens cal seguir el seu llegat. No sabem encara com ho hem de fer per tenir la força de la unió i alhora la força del caràcter de cadascun dels col·legis d'enginyers, sumar sense renunciar al que som. No hi ha dubte que sense el Jordi tot serà més difícil. Tanmateix ara és el moment de ser més forts, de fer que en Jordi allà on sigui, se senti orgullós de nosaltres.

Descansa en pau amic Jordi.

Silvia Burés

Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Share This Post