Inici » Àgora » EL COL·LEGI COL·LABORA EN EL I CONGRÉS DE DRET AGROALIMENTARI DE LA UDL

EL COL·LEGI COL·LABORA EN EL I CONGRÉS DE DRET AGROALIMENTARI DE LA UDL

EL COL·LEGI COL·LABORA EN EL I CONGRÉS DE DRET AGROALIMENTARI DE LA UDL

I Congrés de Dret Agroalimentari de la UdL. LA CONSTRUCCIÓ DE SISTEMES AGROALIMENTARIS SOSTENIBLES: PROPOSTES DES DEL DRET

El Col·legi ha col·laborat en l’organització del I Congrés de Dret Agroalimentari de la UdL que sota el títol “La construcció de sistemes alimentaris sostenibles: propostes des del Dret” ha tingut lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2023 al Campus de Cappont UdL, en el marc de les XXX Jornades Jurídiques de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL.

El delegat de Lleida del COEAC, Domènec Vila, va assistir a l’acte d’Inauguració del Congrés, en el qual, entre d’altres, hi va participar el company Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

La temàtica del Congrés va girar al voltant de dos eixos; d’una banda, el concepte de sistema agroalimentari, entès com a concepte ampli que abasta tots els actors de la cadena alimentària i totes les activitats i relacions que es donen en el seu si. I, d’altra banda, l’altre eix temàtic del Congrés va ser el de la sostenibilitat compresa des de tres dimensions: la mediambiental, l’econòmica i la social.

Així doncs, vàrem poder explorar la rellevància i el paper del Dret en la construcció de sistemes agroalimentaris sostenibles en l’àmbit mediambiental, econòmic i social i vam poder establir sinergies i connexions amb el mateix territori lleidatà, lloc on se celebrava l’acte.

   

DOCUMENTACIÓ RELACIONADA

 

Share This Post