Inici » Àgora » Creació d’un Grup de Treball per a la preparació de la part específica de les proves selectives al cos d’enginyers agrònoms de la Generalitat
General

Creació d’un Grup de Treball per a la preparació de la part específica de les proves selectives al cos d’enginyers agrònoms de la Generalitat

Arran de l’aprovació del temari específic de les proves selectives per a l’accés al cos de titulació superior en enginyeria agrònoma de la Generalitat i atès l’interès mostrat per alguns companys i companyes, es proposa la creació d’un Grup de Treball per a la preparació de la part específica.

La finalitat del Grup de Treball és actualitzar el temari que es va preparar per a l’anterior convocatòria d’aquestes proves i complementar-lo amb els nous temes que s’han afegit per tal que els col·legiats i col·legiades interessats/des tinguin accés a un temari amb garanties. A més, s’estudiarà la possibilitat de realitzar alguna jornada o explicació de suport per resoldre dubtes que puguin sorgir.

Consulta el temari específic aqui.

Vols participar al Grup de Treball per a la preparació del temari específic de les oposicions al cos de titulació superior en enginyeria agronòma de la Generalitat? 

Per ara, només cal que emplenis el formulari que trobaràs a continuació, on ens has d’indicar els temes per ordre prioritari que preferiries actualitzar o desenvolupar (data límit 30 de juny de 2019):

Inscripció i temari prioritari al Grup de Treball Oposicions

Una vegada sapiguem quantes persones s’han inscrit, repartirem els temes en funció el nombre de participants i les prioritats de cadascú. Farem arribar una comunicació amb el temari que s’assignarà a cada col·legiat/da, establint un termini prudencial per a l’entrega dels temes actualitzats. Una vegada entregats, el Col·legi revisarà la validesa dels continguts.
Si vols entrar al cos d’enginyers agrònoms de la Generalitat de Catalunya, aquesta pot ser una bona oportunitat per començar a preparar-te.

Documentació relacionada

OFERTA PÚBLICA

TEMARI

Compartir