Inici » Àgora » Concurs Instragram per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua

Concurs Instragram per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua

Concurs Instragram per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua

Al voltant del lema: “L’aigua que ens mou” amb l’etiqueta #acaWorldWaterDay2017

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), per celebrar l'edició 2017 del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) vol promoure, entre d'altres activitats, la participació activa per a la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de l'aigua mitjançant la xarxa Instagram. 

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), per celebrar l'edició 2017 del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) vol promoure, entre d'altres activitats, la participació activa per a la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de l'aigua mitjançant la xarxa Instagram. Per això es convoca un concurs que consisteix en publicar imatges al voltant del lema: "L'aigua que ens mou" amb l'etiqueta #acaWorldWaterDay2017. L'objectiu del concurs és fomentar la reflexió sobre la importància de l'aigua i moure la ciutadania a l'acció per tenir-ne cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya.

Enguany s'hi podran presentar, també, dibuixos fets per nenes i nens de Primària que es publiquin a través dels comptes d'Instagram de les escoles que hi vulguin participar.

 

Iniciativa participativa

El concurs Instragram #acaWordWaterDay2017 es planteja com una activitat no competitiva sinó de tipus clarament participatiu i orientada a la sensibilització d'una base molt àmplia de la societat catalana a través de les noves tecnologies de la informació i les xarxes socials (Instagram).

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d'Ensenyament, el patrocini d'Aigües de Barcelona i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, així com del meteoròleg i comunicador Tomàs Molina i la il·lustradora Roser Capdevila.

El concurs consisteix en la publicació de fotografies o vídeos (de com a màxim 20 segons de durada) relacionades amb el món de l'aigua amb l'etiqueta #acaWorldWaterDay2017 a la xarxa Instagram. Enguany també es podran presentar dibuixos fets per nens i nenes de primària.

Es tracta de compartir imatges i mirades sobre l'aigua que convidin a la reflexió i que moguin a l'acció per a la seva preservació, en línia amb el títol del concurs d'enguay: "L'aigua que ens mou". Es tindrà en compte la qualitat, creativitat i originalitat de les propostes que es presentin.
Es farà una preselecció de les 50 millors propostes d'acord amb el tema del concurs, de les quals el jurat en triarà les 24 finalistes individuals (per a l'apartat de fotografia i vídeo) i 2 per a l'apartat d'escoles.

Durada del concurs

El concurs s'iniciarà amb la publicació d'aquestes bases al web de l'Agència Catalana de l'Aigua, i finalitzarà el dia 28 de febrer de 2017 a les 00:00h. No s'admetran a concurs fotografies, vídeos o dibuixos publicades a Instagram més enllà de l'hora de finalització del concurs.

Podeu trobar les bases del concurs en aquest  enllaç
 

Informació relacionada

Share This Post