Inici » Àgora » Col·labora amb el projecte naRural energy

Col·labora amb el projecte naRural energy

Col·labora amb el projecte naRural energy

Un dels ponents de la Taula rodona sobre “Ecoemprenedors d’èxit i oportunitats d’ecoemprenedoria per als enginyers agrònom@s” celebrada al COEAC el passat mes de gener.

En la darrera Taula rodona sobre “Ecoemprenedors d’èxit i oportunitats d’ecoemprenedoria per als enginyers agrònom@s” organitzada conjuntament amb Incubaeco i que va tenir lloc el dia 23 de gener al COEAC, entre d’altres, es va presentar el projecte naRural energy.

Ara el fundador i emprenedor d’aquest projecte, Albert Campi, cerca enginyers agrònoms que col·laborin amb ell i ens ha demanat fer-ne difusió. Es per això que us enviem la seva proposta per si pot ser del vostre interès.

PROPOSTA: Enginyer/a agrònom/a, vols col·laborar amb naRural energy?

Apreciat Enginyer Agrònom,

Soc Albert Campi, fundador i emprenedor de naRural energy. Necessito ajuda d’enginyers agrònoms per donar un impuls a la comunitat online.

naRural energy és una comunitat online sobre energies renovables per grangers rurals aïllats, sense electricitat. Hi ha una comunitat en espanyol dirigida sobretot a Llatinoamèrica i una comunitat en anglès adreçada majoritàriament a l’est d’Àfrica i sud d’Àsia.

Estic buscant colaboradors, inicialment altruistes, que vulguin donar-se d’alta a la plataforma, crear un blog i escriure posts sobre energia en processos agropecuaris. En concret, quines son les necessitats d’energia (elèctrica o tèrmica) en una granja aïllada, com es poden minimitzar els consums i millorar l’eficiència energètica a fi de fer possible inversions raonables en energies renovables autònomes.

Adjunto la presentacio que vaig fer al Col·legi d’Enginyers Agrònoms el passat mes de gener 2014. Aneu a les dues últimes transparències. (19 i 20). La taula que voldria anar completant a nivell col·laboratiu és l’ última. Es a dir, quins són els exemples i continguts en el que les petites energies renovables són més adeqüades pels diferents processos agraris, en granges aïllades.

Els contiguts han de ser en espanyol (mercat Llatinoamèrica) i en anglès en la Community in English.

Que s’ofereix a canvi d’escriure posts?
– Ensenyar a escriure posts en una comunitat oberta de WordPress. Us puc ensenyar a com publicar els millors articles en l’entorn digital i per les xarxes socials.
– Tenir una visibilitat internacional com a enginyer agrònom expert en energia en processos agraris.
– En un proper desenvolupament de la plataforma, poder fer assessorament online de cobrament.
– Si durant un període de temps sostingut es demostra la constància en publicar continguts de qualitat, es pot incorporar a l’equip com a emprenedor, compartint beneficis futurs.

naRural energy es un projecte d’empresa, encara en els seus estats inicials. Com a emprenedor necessito anar construint un equip d’enginyers agrònoms i d’enginyers en energies renovables, que puguin anar buscant solucions pràctiques pels grangers rurals aïllats, a nivell mundial. T’hi apuntes?

Si em voleu fer consultes privades, ho podeu fer a contact@narural-energy.com

Moltes gràcies!!

Albert Campi
naRural energy

Informació relacionada

Share This Post