Inici » Junta » Sílvia Burés Pastor
Sílvia Burés Pastor

Degana

Sílvia Burés Pastor

Nascuda a Barcelona, i actualment viu a Barcelona.

Número de col·legiada: 469

Va estudiar enginyeria agronòmica a Lleida i té el doctorat en Horticultura per la University of Georgia als Estats Units.

Actualment treballa dirigint l’empresa Buresinnova SA, que es dedica al desenvolupament de sistemes de cultiu innovadors per a entorns urbans. Realitza assessorament i divulgació en l’àmbit de la jardineria i projectes i estudis de jardins, jardins de baix consum d’aigua, jardins verticals, cobertes ecològiques i sistemes hidropònics.

És autora de diversos llibres tècnics i de divulgació en horticultura i porta el Consultori de Jardineria de La Vanguardia. Professora al màster de l’Institute for Advanced Architecture of Catalonia.

És també Chairperson del Workgroup Growing Media de la International Society for Horticultural Science i vocal del Comitè de normalització europeu CEN/TC 223.

Ha treballat a les empreses familiars de compostatge i substrats de cultiu. Durant els primers anys de la seva carrera professional va treballar en recerca i docència a Barcelona i als Estats Units.

Torna a la Junta de govern