Busca
Es presenta el Pla estratègic de l’alimentació de Catalunya 2021-2026
El Pla és un full de ruta per a un sector estratègic de país que vol construir un sistema alimentari sostenible, segur, resilient, saludable i d’accés universal...
“Solcs d’arada” Poema de la degana Silvia Bures
Solcs d’arada El nen ressegueix amb el dit els solcs de l’arada sobre el baf a la finestra, dibuixant-ne les línies. Fa fred, mai no havia fet tant de fre...
El Departament d’Agricultura publica una Guia de les tecnologies de tractament de les dejeccions ramaderes a Catalunya
Aquesta Guia, que es troba publicada al web de l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, es centra en els tractaments dins l’explotació r...
Publicat el primer número de la col·lecció Alimentació i Comunicació: “La informació alimentària a debat. Què demana la societat?”
Aquest primer número de la col·lecció Alimentació i comunicació, se centra en els interessos i hàbits informatius de la població en matèria d’alimentació....
Rural Inspiration Awards 2021
La Red Europea de Desarrollo Rural (ENRD) ha convocat els premis Rural Inspiration Awards 2021, amb l’objectiu de visibilitzar i difondre projectes benefi...
L’ICGC ha publicat el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya coincidint amb el Dia Mundial del Sòl
Coincidint amb el Dia Mundial del Sòl, l’ICGC ha publicat el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya. Grans canvis 2009-2018, en col·laboració amb el Depart...
Arrenca el procés participatiu de l’Estratègia catalana d’adaptació al canvi climàtic 2021-2030 (ESCACC30)
Consta de tres seminaris en línia amb experts, tres sessions de debat virtual, sessions autogestionades i la possibilitat de participar a través d’un qüestionar...
L’ICGC ha publicat el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya coincidint amb el Dia Mundial del Sòl
Coincidint amb el Dia Mundial del Sòl, l’ICGC va publicar el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya. Grans canvis 2009-2018, en col·laboració amb el Depart...
Els PECT de l’OOVE de Catalunya: projecte de valorització dels olis d’oliva verge extra a la cuina mediterrània i aplicacions tencològiques per la millora de la qualitat
El Col·legi va organitzar en col·laboració amb el DARP, una jornada sobre les PECT per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya La delegació del Col...
El company Pep Salas rep la distinció Gent per Canviar el Món
Hem recongut la trajectòria de Pep Salas en matèria de transició energètica i sostenibilitat amb el premi “Gent per Canviar el Món” El passat 27 de novembre, va...
Eleccions amb molt bona participació i acte d’entrega de premis i distincions a la Junta/Assemblea Virtual d’Enginyers Agrònoms
Com cada any, els professionals de l’enginyeria agronòmica ens reunim per a comentar l’actualitat del col·lectiu i fer entrega dels premis i distinc...
El guardó “Premi Alimentem el Món” que organitza el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb el patrocini de Caixa d’Enginyers és per “Raimat, sostenibles des de fa més de 100 anys”
Aquesta és la primera edició del premi que vol ser un reconeixement a projectes que fomentin el desenvolupament sostenible al sector agroalimentari El divendres...