Inici » Esdeveniments » Formació » Webinar responsabilitat civil professional de les enginyeres i enginyers agrònoms

Webinar responsabilitat civil professional de les enginyeres i enginyers agrònoms

Inici 29/03/2023

En línia
Data: Dimecres, 29 de març 2023
Horari: a les 17.00h
Organitzadors: Col·legis d’Enginyers Agrònoms i Howden Iberia

Webinar exclusiu per a col·legiades i col·legiats del COEAC

CONEIXES L’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL DELS ENGINYERS AGRÒNOMS?

L’activitat dels professionals de l’enginyeria agronòmica, com la de qualsevol professional, pot causar danys a tercers, als quals haurem de respondre amb el nostre patrimoni personal, si no disposem d’una pòlissa de Responsabilitat Civil.

Per a fer front a aquests riscos, tenim una pòlissa comuna entre 9 dels Col·legis d’Enginyers Agrònoms que cobreix als nostres col·legiats/des, amb independència de la situació laboral que tinguin (funcionaris, laborals, autònoms o jubilats).

Així, aquests col·legis, amb la col·laboració de Howden Iberia, hem organitzat una sessió que serà impartida per Rebeca Alonso, la responsable del col·lectiu d’enginyers agrònoms a la corredoria Howden.

PROGRAMA

a. Concepte RC Professional i característiques i requisits de la pòlissa

b. Valoració del risc professional. Quin risc tinc? Quina suma assegurada necessito?

c. Anàlisis de sinistralitat:

· Treballs de més risc

· Exemples de quanties reclamades

d. Compatibilitat pòlissa col·legial i pòlissa individual

INSCRIPCIONS

La inscripció és gratuïta però cal que emplenis el formulari que trobaràs a continuació.

Rebràs l’enllaç per a connectar-te un dia abans de la sessió.

Reserves

Entrades

Tipus d'entradas Places
Inscripció al Webinar

Registration Information

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.

Share This Post

Torna a Formació