Inici » Esdeveniments » Agenda » Webinar “Finançament i ajuts per digitalitzar el teu negoci”

Webinar “Finançament i ajuts per digitalitzar el teu negoci”

Inici 10/02/2022

Webinar “Finançament i ajuts per digitalitzar el teu negoci”

Dia 10 de febrer 2022

Hora: De 10 a 10.45h. (ONLINE)

Amb la col·laboració, entre altres, del COEAC.

En aquesta jornada es presentarà l’Oficina Accelera Pyme – Eurecat i els nous serveis gratuïts que es posen a disposició de les organitzacions per iniciar i avançar en el procés de transformació digital. S’aprofitarà la jornada per destacar els principals instruments de finançament i les subvencions per a la transformació digital de les empreses.

L’Oficina Acelera Pyme – Eurecat té per objectiu la potenciació de la transformació digital de les organitzacions del territori identificant les possibles oportunitats existents i el millor camí per aconseguir-ho en cada cas particular.

Objectius

Presentació de l’Oficina Acelera Pyme Eurecat com a nou punt de referència per a la transformació digital de les organitzacions:

  • Presentació dels nous serveis gratuïts de l’Oficina Acelera Pyme Eurecat.
  • Proporcionar una visió general de l’ecosistema actual dels ajuts per fomentar les activitats de transformació digital de la teva empresa.
  • Analitzar les principals ajudes disponibles a nivell nacional (Kit Digital, CDTI) i regional (ACCIÓ), el seu objecte i les seves característiques particulars.

Programa

10.00h – Benvinguda a la sessió i presentació del programa Accelera Pyme a càrrec d’Albert Martínez Castellarnau, consultor de Transformació Digital d’Eurecat.

10.05h – Instruments de finançament a càrrec de Miquel Corella Lagunas, consultor de Gestió de la Innovació i Transformació Digital a Eurecat:

  • Breu introducció a l’ecosistema d’ajuts per a la innovació.
  • Eines de finançament per a la transformació digital de negocis (Kit Digital, Cupons Acció, CDTI PID-Red Cervera).

10.35h – Torn obert de preguntes.

10.45h – Fi de la sessió

Inscripcions

Cal omplir aquest formulari

Més informació

Web de la jornada

Share This Post

Torna a Formació