Inici » Esdeveniments » Formació » Visita tècnica: El cultiu i la comercialització de les lleguminoses gra per a consum humà

Visita tècnica: El cultiu i la comercialització de les lleguminoses gra per a consum humà

Inici 14/07/2022 - 09:45

Visita tècnica: El cultiu i la comercialització de les lleguminoses gra per a consum humà

Organitzen: Departament Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Aigua del Segarra Garrigues i Oficina del Regant.

Lloc: Foradada (ubicació)

Dijous, 14 de juliol 2022

Hora: 9.45h.

Programa

Programa en format PDF

9.45 h Registre d’assistents

10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
Sra. Rosa M. Armengol, cap de l’Oficina Comarcal del DACC a la Noguera.
Sr. Daniel Plaza, Grup Legsapiens a la Vall de l’Ebre, UdL-AGROTECNIO.

10.15 h Control de les males herbes en lleguminoses gra per a consum humà
Sr. Josep M. Llenes, Servei de Sanitat Vegetal del DACC.

10.40 h Dades dels assajos a Foradada: cigró, mongeta i soja
Sr. Xavier Petit, Aigües del Segarra Garrigues (ASG).

11.00 h El cultiu i la comercialització de la soja
Sr. Ramon Pons, Hort del Silenci.

11.45 h Taula rodona entre els participants

12.30 h Cloenda de la jornada
Sr. Josep M. Jové, president de la Comunitat General de Regants del Segarra Garrigues.

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Per a més informació:
Sra. Maria Mercedes Soler
Tel.: 973 310 715
A/e: mmsoler@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació