Inici » Esdeveniments » Formació » Visita tècnica a les instal·lacions d’Agromillora

Visita tècnica a les instal·lacions d’Agromillora

Inici 22/09/2023 - 10:30

Activitat dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC.

Presentació

Agromillora és una empresa viverística catalana d’àmbit global.

La visita a les instal·lacions d’Agromillora  permetrà als assistents visitar plantes de propagació “in vitro”, de multiplicació i d’introducció de material vegetal a Agromillora.

Programa

  • 10:30h – Benvinguda. Sr. Jordi Mateu, Enginyer Agrònom i CEO D’AGROMILLORA
  • 10:40h – El models agronòmics en conreus llenyosos proposats per Agromillora: l’eficiència i la sostenibilitat com a full de ruta. El material vegetal i la agronomia com a pilars dels sistemes productius. Sr. Ignasi Iglesias. Company i Dr. enginyer agrònom. Technical and Development Manager.
  • 11:00h – Visita centre El Rebato, laboratoris de propagació “in vitro”, hivernacles d’aclimatació i producció. Sr. Jahrmann Torben. Dr. en Biologia. Station Manager.
  • 12:00h – Visita a Monistrol del Centre de Materials Inicials. Sra. Mireia Bordas, Dr. Enginyera Agrònoma. MI e I+D Manager.
  • 12:30h – Visita a Monistrol: centre de producció i expedició. Sr. Jordi Monés. Enginyer Tècnic Agrícola. Director de Projectes Estratègics.

Després és previst un dinar col·lectiu a Sant Sadurní. Esponsoritzat per Agromillora.

Inscripcions

Per inscriure’t a la visita i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs més avall, abans del dijous 21 de setembre.

  • Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
  • En cas de que t’hagis inscrit i no puguis assistir, caldria que ens ho comuniquessis el més aviat possible.

Informació d’interès

El company Ignasi Iglesias ens ha fet arribar un article per entendre què hi ha després de la producció de planta, quins models agronòmics plantegen i com la innovació ja arriba fins la robòtica en la recol·lecció. I aquí l’enginyeria agronòmica, l’agronomia i els enginyers i enginyeres agrònomes no tan sols són claus, sinó també imprescindibles per alimentar la humanitat. 

Llegeix l’article aquí

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació