Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita marítima al port de barcelona i a la terminal BEST

Visita marítima al port de barcelona i a la terminal BEST

31 d'Octubre de 2019 // 09:30 - 13:30

Organitza: Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya en col·laboració amb el Port de Barcelona
Data: 31 octubre de 2019
Hora: 9.30 a 13.30 h
Punt de trobada: Sala Port de Barcelona (Auditori) – World Trade Center – Edifici Nord 1a. Planta Terrassa

PRESENTACIÓ

Després de la visita tècnica a l’àrea PIF de sanitat vegetal al maig d’aquest any, el Col·legi organitza una visita marítima guiada al port de Barcelona i a la terminal BEST amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions, activitats i funcionament del mateix des d’una perspectiva diferent. Per això, ens mostraran el dia a dia de la infraestructura catalana i dirigirà la visita física del port fins la terminal BEST.

Recordem que el Port de Barcelona és el tercer port a nivell nacional en transport marítim (per darrera València i Algeciras), i la seva situació al sur d’Europa és privilegiada. D’altra banda, la terminal “Best” del Port de Barcelona, es va construir en el projecte de desenvolupament portuari més avançat tecnològicament del Mediterrani, podrem apreciar el nivell de semi-automatització, conèixer de primera mà el funcionament del port i el negoci marítim, el que allotja cada terminal, etc.

PROGRAMA

  • 08.55 h – Trobada a l’Edifici Nord 1a. Planta Terrassa del World Trade Center
  • 09.00 h – Presentació del Port de Barcelona
  • 10.00 h – Visita marítima. Embarcament Moll de Barcelona
  • 10.30 h – Desembarcament al Moll de l’Energia
  • 10.45 h – Sortida en autocar cap el Moll Prat
  • 11.00 h – Visita de la Terminal BEST
  • 12.00 h – Sortida en autocar cap al World Trade Center
  • 13.00 h – Fi de la visita

INSCRIPCIÓ

La inscripció és gratuïta però cal emplenar el formulari que trobareu més abaix amb les vostres dades personals. Les places són limitades i per rigoròs ordre d’inscripció.

Localització

Direcció 1ª planta, Edif. Este, Moll de Barcelona, s/n, 08039 Barcelona 08039 Barcelona
Carregant mapa…

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció

Dades personals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Compartir

Torna a tots els esdeveniments