Inici » Esdeveniments » Agenda » Visita guiada a l’exposició “Cerda 150 anys de Modernitat”. (Barcelona, 14 de gener de 2010)

Visita guiada a l’exposició “Cerda 150 anys de Modernitat”. (Barcelona, 14 de gener de 2010)

7 de gener de 2010 // 00:00 - 23:59

************ACTIVITAT REALITZADA L’ANY 2010***********

La Fundació Urbs i Territori Ildefons Cerdà ha organitzat una exposició, a través de la qual, realitza una mirada històrica a partir de l’urbanisme i l’arquitectura, i sobre les principals característiques del Pla Cerdà de Barcelona, per posar de relleu la vigència i l’actualitat del projecte.

L’exposició romandrà oberta fins al dia 21 de gener de 2010.

El Col.legi, com a col.laborador amb aquesta iniciativa, ha organitzat una Visita guiada a l’exposició “Cerda 150 anys de Modernitat”, que tindrà lloc el dia 14 de gener a les 17 hores, a les Drassanes Reials (Avgda. Drassanes s/n) de Barcelona.

La visita anirà a càrrec del senyor, Albert Serratosa, enginyer de camins, canals i ports que, entre d’altres, ha estat director del Pla Territorial Metropolità de Barcelona del 1988 al 2000 i assessor del conseller de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya. El 1996 va rebre la Creu de Sant Jordi i el 2004 fou nomenat cap de l’Institut d’Estudis Territorials.

L’exposició proposa un itinerari, en el qual, es mostra de quina manera el projecte de Cerdà ha permès a la ciutat de Barcelona suportar els màxims estats de tensió que ha sofert en alguns moments de la seva història, i també adaptar-se a les transformacions que la mateixa ciutat ha viscut, com, per exemple, la transformació de la ciutat industrial en una ciutat de serveis.

Inscripcions:
La inscripció a la visita és gratuïta però, per tal que sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el següent formulari d’inscripció abans del dia 12 de gener.


Places limitades. L’admissió a la visita es farà per rigorós ordre d’inscripció.

+Informació

Plànol situació Drassanes Reials

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments