Inici » Esdeveniments » Agenda » Activitats COEAC ja realitzades » Visita a les instal.lacions de Lleida del GRUP MAHOU-SAN MIGUEL (divendres, 12 de juny de 2009)

Visita a les instal.lacions de Lleida del GRUP MAHOU-SAN MIGUEL (divendres, 12 de juny de 2009)

12 de juny de 2009 // 00:00 - 23:59

*********JORNADA REALITZADA DURANT L’ANY 2009 *********

La Comissió d’activitats del COEAC Lleida et convidem a visitar les instal·lacions de Lleida del Grup Mahou – San Miguel , una activitat que esperem sigui del teu interès.

A Mahou – San Miguel combinen les tecnologies més avantguardistes amb la més pura tradició cervesera per a elaborar cervesa d’alta qualitat.

La visita guiada ofereix una àmplia visió sobre el món de la cervesa, un producte quotidià en la nostra vida, l’origen del qual es remunta a l’any 6000 a.C

La fàbrica de Lleida ofereix una exposició amb continguts audiovisuals i multimèdia que presenten un recorregut per la història de la cervesa a través dels temps. 

A les instal·lacions podreu comprovar com es materialitza el seu compromís amb la protecció del medi ambient. La filosofia del Grup Mahou San Miguel es basa en reduir el consum dels recursos naturals i a millorar dia a dia la gestió, tant dels residus com de la resta d’aspectes implicats en l’activitat.

Dia: Divendres, 12 de juny de 2009

Hora: 16:00 h

Lloc de trobada: s’especificarà en el moment de confirmar la inscripció.

La visita guiada és gratuïta , el grup tindrà un màxim de 50 persones , per  rigorós ordre d’inscripció.

És un requisit imprescindible tenir 18 anys o més

Destinataris

Adreçat a col·legiats i preassociats.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments